Kızlar size bir şeyler sormak istiyorum. Mesela ben detaycı bir insanımdır. Ama tabi ki asla ciddi boyutta değil bu. Kafama takılır sonra gecer. Sabaha unuturum.Zaten isteyerek yapmıyorum tamamen o an hislerim oyle ilerliyor işte napayım. Bazen eşimin her cumlesinden bi anlam cıkartıyorum.
“acaba oyle mi demek istedi?” “acaba gercekten bunu duşunur mu?” “Acaba hoşuna gitmedi mi?” “Neden boyle yaptı altında bi sebep mi var?
ve Allaha şukurler olsun cok iyi bir evliliğimiz var eşimin ailesiyle de aram cok iyi kızları gibiyim sorunumuz yok guven problemi zaten hic yok. Ama bir saat once tartıştık. Ağlamamak icin kendimi sıktım sakinleşmeye calıştım ama yapamadım kafamı yastığa bastırdım,bağırarak ağladım duymasın gelmesin yanıma diye. Duşunuyorum acaba onu mu demek istedi acaba bunaldı mı diye ama bunu icimde tutamıyorum ona yansıtıyorum. Bu sefer sacmaladığımı duşunup siniri bozuluyor. Ya ben boyle hissediyorum ve sana soruyorum diyorum. “Sen busun işte her şeyin altında anlam arıyorsun” diyor. Sen busun demesi iyice sinirlerimi bozdu. Ordan tartışma alevlendi. Ovulasyon donemini takip ediyordum sancım var dunden beri. Tam yumurtlama zamanındayım oyle telefondan bakıyordum. Neden aşırı kafaya taktım diye “Bırak bunu neden buyutuyorsun kafanı sayılarla kurcalama”dedi. Ben de doğal olarak sinirlendim “Bebek istiyoruz ama olmuyor herhalde bakmalıyım oyle kendi kendine koy spermi bebek olsun değil bu işler. Sen istemiyosun galiba neden bunu sorguluyosun istemiyosan soyle icinde tutma biriktirme ” dedim. İyice tartışma buyudu. Yine ben başka anlamlar arıyormuşum onu demek istememiş kafama cok takıyorum diye duşunmuş
akışına bırakalım bunalmayalım demek istemiş. Kendi kendine bağırıp cağırdı. Ben de duşundum ki bebek istemiyor sanırım diye. Cok uzuldum. Zaten bebek icin uğraşıyorduk son zamanlarda ama ben ilişkiye girememeye başlamıştım akıntım vardı mantardan dolayı tedavisini oldum sorunumuz yok. O zaman daha cok kafaya taktım kesin benden tiksiniyor mantardan dolayı diye. Psikolojik olarak kendimi cok bunalttım yıprattım sanırım son ilişkimizde birleşme olmadı cok denedik dedim ben vajinismus mu oldum acaba bi tedirgin oldum. Aşırı bunaldım bu gunlerde ondan dolayı mı boyleyim anlamıyorum. Bebek meselesi beni cok yıprattı.
Ben duşunduklerimi icimde tutamıyorum ona yansıtıyorum bazen anlamsızca,aklıma onun da bunaldığı geliyor ben mi yanlış anlıyorum diyorum. psikolojik destek gerektiren bir şey mi onu duşunmeye başladım. Ozguvensiz miyim nedir ben anlamıyorum ki sorun ne.
Siz de hic boyle duşunuyor musunuz genelde?
Yansıtmasanız bile aklınızdan boyle şeyler gecmiyor mu yoksa ben mi abartıyorum?
Eşiniz olur cevreniz olur boyle anlamlar yukleme durumu oluyor mu sozlere davranışlara ?
Psikolojik destek almalı mıyım acaba?