Merhaba,

4 aylık nisanliyim.Nisanlim ile iş ortamın da tanıştık.Ve hızlı bir karar ile once anneleri tanistirdik sonrasında aile tanışması icin bize geldiler.Buraya kadar herşey yolundaydı.İkinci gelişleri ile nişan yaptık.Kendi evlerine surekli davet ediliyorduk ailece.

Gitmeye karar verdik.Tabi cok heycanliydim ilk defa ailemle gidiyorduk yaşadıkları eve.Hersey tam bir fiyaskoydu.Hicbir on hazırlık yapılmamış ve nişanlımın annesi alkol almış o gun.Cok uzulmustum.

Onlar bize geldiğinde herşeyi ile dortdorluk hazirlamistik.Biz gittiğimizde ise anayemek ,corba yapılmış bunun dışında hicbir hazırlık olmadığı gibi kayınvalide alkolluydu.

Bundan sonraki surecte ise bu durumun yanlış olduğunu ,olmaması gerektiğini karşı tarafa anlatamadım.ne bir mahcubiyet vardı karşı ne de başka birsey.Nisanlim ile bu durumdan dolayı aramız bozuldu..

Şimdi ben mi abartiyorum bu durumu.Hayatimda en ozel en guzel gunumun bu şekilde mi olması gerekirdi.. ustelik kayınvalide bu durumu normalleştirip uste cıkmaya bişey olmamış gibi davranmaya calışıyor.

Ben onu daha bu aşamada ne gormek ne de sesini duymak istiyorum.