Hayırlı Ramazanlar herkese...
Zor gunlerden geciyoruz derdin bu mu dediğinizi duyar gibi oldum şimdiden. Kim bilir kac tane derdim var ama ben sizinle şu an icimi yiyip bitiren icimden kaynar sular akmasına neden olan, ki sanırım bu ici yanmak oluyor, derdimi paylaşmak istiyorum.
Daha birkac aylık evliyim. Normalde 1 sene cocuk istemiyorduk. Borclarımız vardı. Eşim de bu konuda boyle duşunuyordu.
Sonra ben bir bebeğimin olmasını istedim. Zaten adetlerim duzensizdi doktor sorun yok dese de ben endişeliyim. Bir an once bebeğim olmasını istedim. Cocukları cok seviyorum cocuklarla cocuk olurum oynarım.
Evde ciceklerim var kuş aldık ama ben bir bebek istiyorum. Erken evet ama istiyorum engel olamıyorum. Hatta bebek kıyafetleri bile alıyorum. Eşim bebeği istiyor mu istemiyor mu anlamadım bir istiyor gibi bir de istemiyor gibi.
Bir kere kavga esnasında cocuk olsun da hayatımız iyice zindan olsun cocuğu kullan demisti sonrasında sinirle soylediğini acıkladı. Doğum kontrol hapı ictim birkac gun icme demedi bırakınca kafana gore bırakıyorsun dedi.
Her neyse bu ay bebek yapmayı denemeye karar verdik ama Haziran ayında bırakacaktık cunku işimden dolayı hamilelik sureci cok zor gececekti. Burası biraz karışık boş verin.
Ramazan olduğu icin birer gun arayla deneyelim dedik oructan dolayı yorgun olduğumuz icin. Dun akşam once bana sırnaştı yatsıdan sonra benimsin filan dedi.
Telefonda bir uygulama var yumurtlama donemi icin. O ne durumda hala duşuk mu dedi ben de baktım orta olmuştu gebelik ihtimali. Normalde bunu duyunca daha da beraber olur değil mi insan...
Ben de hazırlandım salak gibi gercekten kendimi salak gibi hissediyorum.... İc camaşır giydim filan sonra ustune pijamamı giydim daha zaman vardı cunku. Sonra yatsıyı kıldı cayı getirsene soğuyor dedi. Cay ictik yine yaklaşma filan yok ben de bu arada duşa girmedim nasılsa beraber olucaz diye. Saat 12 oldu yatağıma gittim peşime geliyor ben de istemedim o saatte istemeyeceğimi biliyor uykumun geldiğini. Bana ee sen cay getirdin film acmıssın dedi oyle uyudum oruc da tutamadım duş almadığım icin.
Bugun oğlen gelmis duşa gir yine oruc tutamazsın diyor yani bu gece de bir şey olmayacak...
Ben de odama geldim ağlıyorum beni de bebeği de istemiyor erkekler bebek icin hevesli olur ki o da istiyor gibi bazen artık bebek istiyorum diyor surekli kızımız olursa şoyle boyle diyor demek yalanmış.
Bu arada geceliklere ilgisi yok birkac tane gosterdim alayım diye bu ne boyle dedi. O kadar cirkin biri olduğumu duşunmuyordum...
İstenmiyoruz ben ve daha ortada olmayan bebeğim bu eve ait değilmişiz gibi .Ben değil başka kadın olsa surekli hadi cocuk yapalım derdi surekli beraber olmak isterdi bir de utanmadan yanıma geldi az once dun aksamdan beri bir derdin var diyor... Kadınlık gururum yerlerde. Beni istemeyeni ben de istemem