Merhabalar hanımlar. Kadınlar kulubune uzun suredir uye bir ablanızım. Surekli okurum ama yazmak bugune kısmetmiş. İcim kan ağlıyor, dayanamıyorum artık. Oğlum Ozgur bizi de kendini de bitirdi. Kocamla memlekete cenazeye gittik 3 gunluğune. Bizim Oğlan da, tayfun diye bir arkadaşı var, ona uyup evi biz gelene kadar 3 gece kumarcılara kiralamış.Evimiz bahceli falan ortam musait yani, kimse gormez icini. Malum corona falan da var. Mekanlar kapalıymış, para kazanırız demiş arkadaşı. Bu kumara gelenlerde zengin falan kişilermiş hep. (galericiler, pırlantacılar falan) anlayacağınız iceride baya yuklu para işleri donuyor. İlk gun falan sorun olmamış. İkinci gun, bu kumar oynayanlar arasında bir problem yaşanmış ve adamlar bildiğiniz iceride catışmışlar. Ekrem midir Huseyin midir adı ne zıkkımsa bir adam var godoman biri baya, bu da zarar goruyor falan.
Eve geldik, bişeyden haberimiz yok, halılar kapılar falan silinmiş ama bazı izler var, ustunkoru yapılmış. Oğlan evde bembeyaz suratla karşıladı bizi. Bişey anlatmıyor. eşim kudret polisten, komşulardan falan oğreniyor yani. Şimdi biz ne yapalım hanımlar valla daraldım, tukendim ben. evladımı becerip terbiye edemedim, ben nasıl anayım diye soruyorum kendime. Bi dunya elin adamını evimize sokmuş, kapılar halılar falan leş bakmaya iğreniyorum, kan lekesi gibi şeyler var, temizlettik ama baktıkca midem bulanıyor Tayfun. Allah belasını versin, hep onun başının altından cıkmış bunlar. Oğlana ofkeliyim, atsan atılmaz satsan satılmaz. Hayata ofkeliyim, Kendi payımın boyle olması yıkıyor beni. Bir akıl verin hanımlar ben ne yapayım. Nefes alamıyorum artık.(kolpacino filminin senaryosunu yazdım. Ne kadar izleyen varmış. Kalbimi kıracak şeyler yazmayın lutfen. Ozur dilerim?)