Kızlar ben Almanyadayim 6 yıllık evliyim 2 tanede kızım var...Benim 355 gram altınım vardı bilerzik bunlar 280 gramı mehrim di diğerleri gelen takılar zaten duğunde takılan paralar borca gitti...
Almanyaya ben altınlarımı getiremedim kaynanama emanet bıraktım geldiğim zaman takarım getirme imkanı bulana kadar emanet ettim Hatta "Allahın emaneti dedim verdim" bizim gelinlerde anneme emanet etti benim ailem asla dokunmadı olursek almadan rızalarda yok nasıl obur dunyada hesabini veririz diyorlar asla akıllarına bile gelmedi dar gunlerinde...
Ama kaynanamgil benim Altınlarımı bekar kaynima vermişler o borsaya yatırıp daha cok kazanmak icin benim altınlarım uzerinden faizcilik yapmış..Guya makul cok dindar aileler bir gorseniz bana inanmazsınız bu kadar oruc tutan kuran okuyan namaz kılan insanlar mehrin cok buyuk haram olduğunu faizin cok buyuk haram olduğunu bilirler iftira atma dersiniz ama malesef yaptılar..
Kaynım borsaya kazanacak diye yatırmış aksine cok zarar etmiş...
Ben 2 sene once gittim turkiyeye altınlarımı istedim bana kuyumcuda 35 gram yokmusta bilmem ne dediler inanmadim benim koluma cok farklı 8 tane taktilar aman dikkat et cizilmesin dediler benim altınlarım varken bir emanet taşıdım kolumda oda ayrı bi salaklığım...
Eve geldik eşime dedim koskoca kuyumcuda 35 gram 8 tane bilerzik nasıl olmaz dedim soyledi sacma şeyler hatırlamıyorum bile ustunde durmadım ses etmedim...
Bu kış ocak ayında eltim dediki "senin altınlar yok borsaya yatırıldı ve gitti senin altınlar ama odur alıyorlar kocamda yardım edicek alacaklar dedi uzuldude biz niye alıyoruz diye kadın haklı ikimizde mağdurunuz.. "Ben şok oldum eşim biliyordu sakladi bnada eltim kimseye deme deyince sesde edemedim kadını yerler bunlar...
Bu yaz gidecektim almamış olsalardı babamin evine gidecektim...
Birden yargara koparmak istemiyorum gittiğimde almışlarsa allem edip beni haksız yaparlardı herkese karşı artık seneye kaldı..
Eşime soylemek istiyorum sitem ediyorum ama eltim soz konusu olunca icime atıyorum...