Merhabalar,
33 yaşında calışan boşanmış bir cocuğu olan bir kadınım konu acmak icin uye oldum bugun
Sorunuma geceyim 1.5 yıl once boşandım
Bundan 3.5 ay once bir arkadaşlık sitesinden biri ile yazışmaya başladım bu ortamlarda cok guvenilir olmuyor ama birazda kafa dağıtmaktı belki duzgun biri cıkar diyede girmiştim siteye
Cok guzel bir konuşması kariyeri vardı tahsilli dunyayı gezmiş işi gereği fakat yurt dışına gelip gidiyorum demişti iş ile ilgili once kararsızdım sonra konuştukca telefonda ısındım ona karşı 20 gun kadar sonra beni gormeye turkiyeye geldi 1 gunluğune buarada bana karşı buyuk hisleri olduğunu dile getirdi gelmeden ve cok fazla ilgili hergun 1 saat telde konuşmak mesajlar gun boyu geleceği gun onemsiz bişeyden tartışma oldu gelmicem dedi sonra ucağa biniyorum dedi bende şuphelendim bana guvenmiyosan bitsin dedi akşam goruşecektik bileti at bana dedim ebiletmiş karekod okutmuş şirketten isterim dedi zaten hareketli konum attı havaalanından buluştuk guzel gecti sabah donecekti bana evinin fotoğraflarını attı gidince eve sabahta dondu geldiği ulkeye
Bu şekilde devam ederken birgun bulunduğu ulkedeki saate baktım netten, bana soylediği 1 saat vardı aramızda meğer 2 saatmiş cok şaşırdım bunu oğrenince neden bole soledin diye ulke saatini işi biraz gizli gorev gibi bir bolummuş bunu sakladım dedi senden cıkıp gelirsin diyede saati ole soledim dedi
Ben cok uzuldum acaba evlimi dedim kendi kendime değilim dedi beni sakinleştiemeye calıştı turkiyeden gittiğindede konum atmıştu ordan ogun gitti biliyorum bu bende bi guvensizlik oluşturdu ama
Bir gece aradı actım yolda yanlışlıkla aramış alo dedi ses yok başka telden konuşuyor anneni ver dedi telefona konuştuğu kişiye ve oturduğum semti soyledi oralardayım dedi ben şok kapattım aradım dedim bune yanlış anlamışsın demedim ole bişey diye ısrar etti işden bir arkadaşını aramış bulunduğu yerde tel cekmiyormuş onu alıp ceken bir alana goturcekmiş hatta cocuğa sorim ole bişey demişmiyim sormuş evet dedin avi demiş oda bu bana pek inandırıcı gelmedi ama yine dedi ole bişey yok
Toparlayacak olursam bir hattı daha vardı ve onu bana vermedi işyerinden dokume bakarlar sorun olur dedi tartıştım hatta ayrıldım sonuc vermedi bircok arkadaşındada varmış o hat sonra oğrendim
Ulkeye dondu bakıyorum hep ev dışında konuşuyor yolda işde evden cıkarken evden goruntulu ara dedim aramadı buda cok şupheye duşurdu beni artık iyice guvensizleştim
Telefon hep acık ama genelde turkiyede arayınca acmıyor o donuyor vs
Ama eşimden sonra bir onu sevdim guvendim bana guven diyordu gelecek planları kuruyordu annemle bile konuştu telde
Ama bu telefon konuşma vr hat vermeme konusundan ona bir mesaj yazdım dedimki cok seviyorum ama sakladığın birşey var evli bile olabilirsin lutfen soyle cevap sakladığım hicbişey yok herşeyi bildiğin gibi anlattım bende bu soru işaretleri ile daha fazla devam edemeyeceğim yazıp engelledim
5 gun gecti acı cekiyorum aramadı sormadı hic sizce yalanmı soyledi bana bu tabloya bakınca