Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lutfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda cok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Onceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu oğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim cok onemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve cocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde surekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım oyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugun yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları gecmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gencken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime soyledim neden surekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim cunku aile yapısını biliyorum surekli bu laf yayılacak ve atım kısıra cıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah ’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim icin soyluyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne duşuneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de