abim evleneli 6sene oldu. evlenmeden once yengem diyeyim(aramızda yaş farkı yok o sebeple ismiyle hitap ediyorum) cok merak ederdim. resimlerine bakardım cok guzel kendisi cok sevmiştim. başka kardeşim olmadığı icin onun bana kızkardeşlik yapacağını duşunur sevinirdim. abime hep sorardım nasıl ne yapıyor diye cok tanışmak istemiştim ama abim olmaz derdi. bazen abim ona hediye alacağı zaman ben alır secer abime verirdim. yani evlilik oncesi hep sevgi doluydum.
istemeye gidildiğinde bende gitiim. cunku cok merak ediyordum yıllarca hep ismi konuşuldu. ilk gorduğumde sanki unlu biri gormuşum gibi heyecanlandım. nişan da beraber gittik kuafore hic benle konuşmadı suratı asıktı acaba niye boyle diye duşundum ama hic aklımdan kotu bişey gecmedi duğunde yine aynı zaten ona bir konuda karışmak şoyle dursun fikir bile vermedim konuşmuyordu benle ama ben kotuye yormadım hic. bu arada bunlar dışında hic goruşmedik konuşmadık. duğun alışverişi icin eşya bakılmaya o ablasıyla gelmişti. abim sende gel dedi gitmicektim yanlış anlaşılmasın diye gittim. ama ordada hep susutum beni yanlış anlamın diye tek laf etmedim. kına gecesi kimseyi istemediler sadece annem ve ben gittik orda yabancı gibiydik yanımıza bile gelmediler ne kadar garip ve acı değilmi ilk defa o zman kına sonrası cok ağladım ama annem hep boşver kızım onların mutlu gunu sakın sen bişey deme abine filan dedi. bu soğukluk hep surdu gitti. akşamları sohbet icin abimi aradım onuda isterdim abim uyuyor-banyoda-mutfakta işi var gibi mazeretler sunardı sonrasında da hic geri donuş olmazdı. artık bende aramamaya başladım abimle sadece selem yolladım. ev aldım hayırlı olsun demedi. evime 5 dakka uğradı elinde kucuk bir cicek bile yoktu. o evi satip yeni ev aldım bin kat eller hadiye alıp hayırlı olsuna geldiler o bir sefer geldi birakın bişey geitmeyi hayırlı olsun bile demedi tabiii abimde

sadece doğumumda aradı. bu zamana kadar olanlarda abime hic sormadım niye diye anneme ağlardım o sormuş dediği cevap KISKANIYOR.ama cok mantılsız beni kıskanacak hic bir şey yok cok guzel bir bayan-abimin maddi durumu ii bizden daha rahat yaşıyorlar-universiteyi bu sene bitirdi- her yonden fazlası var eksiği yok.
ben cok uzuluyorum bu duruma cok ağlıyorum eşim boşver diyor. niye diyorum ne yaptım ona 6 yılda toplam 6 kere goruşmemişizdir. 2-3 goruşmemizde hediye aldım ona. aramızda kavgayı bırakın catışma bile olmadı gorsel ama o bana hep tepkili hep soğuk.
ben onu allaha havale ettim ben yine iylik yapıyorum cunku iylik hep karşılığını bir şekilde donuyor ama uzuluyorum da cunku abimlede aramıza mesafe giriyor. 2 abim var ikisiyelede aramız uzak onlar beni kardeş olarak kollayalım filan demiyorlar. ayrı şehirdeyiz ama ben aramadan aramazlar. ben ararım yinede bu dunyada kardeşlik edemiyoruz birbirimize cok isterdim keşke bir ablam olsaydı diye cunku arada kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki. ablası kızkardeşi olan kişilere cok ozeniyorum. bazen ablam olduğu hayali kuruyorum şu yaşta

icimi dokmek istedim inş kızım benm gibi olmaz o sebeple kızımın 2-3 kardeşi olmasını cok istiyorum
okuduğunuz icin teşekkur ederim.