Merhaba arkadaşlar, bu ara tek yaşadığım dert babam belki bilenler vardır daha onceki konularımdan.
Babam beyin kanaması gecirdi ve sağ tarafı felc, konuşamıyor. Ama biz bunları bir kenara koyduk psiklojik olarak buyuk bir cokuş icinde. Psikiyatristten online terapi aldık ve ilaca başlattık. Buraya kadar herşey tamam.
Derdimiz şu ki, hicbir şekilde fizik tedaviyi kabul etmiyor. Gelen doktoru kovaladı ilk seanstan sonra ve kendini elletmiyor bile. Sebebini sorunca hareketle olmaz acılmaz ben artık boyle kalırım gibi hareketler yapıyor. Yani inanmıyor iyileşeceğine. Halbuki cok kolay acılır demişti doktorları. Goz gore gore yatalak kalacak resmen. Cok diller doktuk, zaman zaman ustune varmadık ama nafile. Coronadan dolayı da baya zor bulmuştuk eve gelen uzman. Ama istemiyor.
Size sorum şu olacak. Hastanede bir takım hareketler gosterildi bize. İlk gunden beri de yapıyorum babama. Fizyoterapi aldırmazsa, benim yaptırdığım hareketler işe yarar mı? Gercekten etkili olur mu? Başına boyle bişey gelen var mı? Şimdiden teşekkurler.