Gercekten dusuncelerimde hakli olup olmadigimi merak ettigim icin actim bu konuyu
Annemin huylarini sevmiyorum.
Korona yuzunden birbirinize sarmissinizdir demeyin cunku annem 2 haftadir evde. Onceden farkli sehirdeydi. Iznini aldim. Getirttim onu eve. Ama horladigi cocugu sadece benim.
Babam da su an memlekette. Biz annemle yalniziz yani.
Ablam hamile. Riskli hamilelik. Bu arada ablamla aramin limoni oldugunu soylim. Buna karsin annemi gecen onu gormeye goturdum. Sonra yardimci olmak icin orda kalmak istedi. Onun icin de goturdum. Bu arada ablamlarin arabasi da var. Enistem evde. Neyse kaldi. Sonra bana diyor ki beni alsan eve gotursen enisten calisiyor. Bu arada dedigi saatler mesai saatleri, ben de evden calisiyorum. Dedim 6 dan sonra gelebilirim ben de. Sonra bi baktim enistem getirmis. Ondan isteyemiyor cekindigi icin ben şoforluğunu yapicam onu istiyor. Ya bana mi ev temizledin yemek yaptin. Zahmet edip getirsinler. Ama burda enistemin filan sucu yok. Annemin dusunce tarzinda hata var diye dusunuyorum.
Neyse dun de iftara kadar hadi gidelim dedim. Kizini Gorsun, yemek gotursun diye. Ben hazirim dedi. Bi baktim yemek hazirlamis ustunu giymemis. E ustunu giymemissin dedim. Iftara az kaldi dedi. Neymis ben yemek goturcekmisim gelcekmisim. Cildirdim. Kizini gormeye gitse goturcektim ama bana getir gotur muamelesi yalmasina katlanamiyorum. Ben mi yicem. Size yemek yaptim kocan gelsin alsin demek cok mu zor. Aram zaten limoni bi de getir gotur yapcam bu durumda. Ben de bagirdim cagirdim. Gitmedim.
Simdi benimle konusmuyo.
Babama yaptigini bana yapiyo. Babamla ne zama tartissalar kuser. Beni resmen kocasi gibi kullanmak istiyor. Yapmayınca da ona davrandigi gibi davraniyo.
Ben onu ramazani iyi gecirsin diye evine getirttim, nazi niyazi kaprisi hep bana. Diger cocuklari olunca hizmet etse sonsuza kadar onlara sesini cikaramasa.
Bu evden gitmek istiyorum ama en az 2 sene daha beklemem lazim.
Hatali miyim gercekten soruyorum