Daha once aldatılma olayımı yazmıştım bazı arkadaşlar hatırlayabilir.Olayın ustunden nerdeyse 3 ay gecti arkadaşlar ben bir turlu aklımdan atamıyorum,unutamıyorum ve eşime kesinlikle guvenemiyorum.
Napıcam ben ya 62 kilolarda 54 kiloya duştum resmen psikolojim bozuldu.Eşim biraz değişti evet ama tam anlamıyla bir duzelme yok gibi geliyor bana.Hala seyahate gidiyor ve gittiğinde icki iciyor falan.Ama galiba biraz bendede sorun var arkadaşlar artık adamın herşeyini o kadına yoruyorum.İş icin goruşmedeyim diyo ben o kadınlamısın diyorum gece arkadaşlarımla icki iciyorum diyo ben o kadınlsın demi diyorum.o da cok bıktı bu sorulardan farkındayım bende bıktım.3ay oldu bu olay olalı ben hala evde bu konuyu kapataadım.Hala gunde 10 kere soruyorum o kadını aramıyosun demi,bak birkere affettim ama bidahası olmayacak diyorum surekli.Telefonu meşgul calıyo onlamı konuluyosun gec kalıyo onlamıydın v.s.Bunları hic bitiremedim ama eşimde hic uğraşmıyo nasıl istersen oyle duşun demeye başladı.Ben bıktım artık cevap vermekten koşmuyorum goruşmuyorum desemde sen nasıl olsa inanmıyacaksın bari istediğini duşun diyor.Hem suclu hem de guclu anlayamıyorum.ben aldatmış olsaydım kul kopek olurdum kocamda hic oyle şeyler yokBuarada eşimin beni aldattığı kadın oğrenciydi eşimin seyahate gittiği şehirde.Eğer doğruysa bilmirum eşim soyluyo okulubitmiş ve memleketine donmuş artık orda değilmiş.Cocuğunun uzerine yeminler falan ediyo eşim inanayım diye.Ama ah guven bikere gittimi inanamıyosun ya.
Kızlar lutfen ikir verin ben napıcam evde nasıl davranırsam biranonce bu adam duzelir.Nasıl bağlanır tekrar bana ve evine napayım ben kucucuk kızım var onu gordukce iyice kahroluyom.