Hanımlar merhaba
Yakın bir arkadaşım biriyle goruşuyor. Ciddiler. Aynı iş yerinde calışıyor ikiside. Adam sosyal medya kullanmayan gerek iş yeri gerek arkadaş ortamı dışarıya karşı tam bir kapalı kutu. Aklımıza takılan bazı şeyler var danışmak istiyorum size. Arkadasima ilk acıldığında adam calışmanı istemem ikimize de ben bakarım ama calışmak istersen tabiki calışabilirsin demiş. Aradan biraz zaman gecince adam gelecek hakkında konuşurken laf arasında ikimizde calışıp evi dondururuz demiş. Arkadaşımda zor durumda kalırsak tabi bende calışırım ama uzun yıllar calışmayı duşunmuyorum demiş adam da sen bilirsin demiş. Şimdi burda aklımıza takılan adam arkadaşıma calış mesajı mı vermeye calıştı? En başta calışma konusunda boyle farklı duşunurken ne oldu da dondu. Biz mi fazla ustunde duruyoruz bu lafın?

Bir başka konu ise bu adamın kendisinden yaşca buyuk 3 ablası var arkadaşıma senin onlarla samimi olmanı istemiyorum arana mesafe koy demiş. Arkadaşım konuşmasına oturup kalkmasına dikkat eden ağırbaşlı birisi. Adam da onlar senin gibi değil biraz daha farklılar demiş. Yine aklımıza kardeşleri bile boyle soyluyorsa ablalar hakkında acaba bu ablalar nasıl?

Yine ilişkinin başlarında adam iki aileye de yakın olmak istemiyorum aramıza karışılır bir sorun olur vs. Şimdi de adam kendi ailesine yakın bir evde oturmak istediğini soylemiş hatta aile apartmaninda oturma konusunda da arkadaşımı bir yokladı. Arkadaşımda net bir şekilde istemediğini soyledi. Adam kendi soyledikleriyle celişiyor surekli.

Bir de adam liseye kadar annesiyle birlikte uyumuş annesine cok bağlı.

Sizinde fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce şuan bunlar normal aşamalar mı? Biz mi fazla evhamlıyız. Bu adam nasıl bir karakter cozumleyemiyoruz.