Merhabalar herkese. Eşimin aileci olduğundan bizi ikinci planda gormesinden bahsetmiştim. Normal zamanlarda cok guzel geciniyoruz ilgi gosterir sever mutfak alışverişiydi ne istersem alır . Ama aile konusunda 3 yıldir kavga ediyoruz ve hicbir yere varamiyoruz . Her seferinde karışma onlar icin gerekirse seni de bebeğimi de uzerim bile demişti . Ben bugun ne sorun cıkarsam diye duşunmuyorum ama ila ki oluyor bir şey onlarla olunca. Altınları aldılar kavga ettik, ben aileme birkac ceyreği habersiz verdim kızdığım icin kavga ettik, annem hastaydı birkac gun kaldım ailesinin doldurusuna gelmiş beni almadı alıştın madem gelme kal orda dedi kavga ettik hep ben peşinden koştum . Telefonumu acmadı cocuğumu saar gece 12 de arabaya koydum eve gittim yuzleşmek icin . Ona gore prblemi cıkarmasam bu durumlara gelmuycez ne zaman para ya da ortaklık meselelrri cıksa ben surat asiyomusum . Son meselede de otururken kardeşiyle konuşuyordu tamam o zaman ortak alalım dedi bir şey icin bennde kapatınca hayırdır dedim ne alıyosun ikiniz ortak diye .
Ben diye bir şey yok analmiyo musun yok dedi . İyi tamam da sonucta bı para gelmiucek mi oncesinde bı cekirdek ailemiz var ya hani sonucta bizim de harcamalarımiz var dedim ailem bile diyemiyo genel ailemize gelirse bize de damlar dedi . Ben de uzuldum cikistigi icin yuzum duştu konuşmadım fazla . Şimdi kac gundur o benimle konuşmuyor bugun yazdım ise gidince artık soğudum senden ailemle ilgili para konularına karışma dedim hala karisiyosun hep aynı konular hep aynı dedi . Sogudun mu deyince heee soğudum . Uzaklaştım dedi . Kac gundur de ayrı yatiyo once beraber uatiyiruz uyuyamiyo sozde kalkiyo . Ben burda ailesine bir şey demedim aslında tavrına kızdım hemen beni paylamasına . Ne yapacağım yine bunalıma girdi yazmiyo iftara gelmiycem diyo . Olgun iki insan gibi oturup konuşamıyoruz bunalımlara giriyo sonra ailesi devreye giriyo surekli onlar duzeltmeye calisiyor onunla konuşsak da ailesine gelince beni kiriyo yine .
Bu arada eşimi seviyorum ama bugun geldiğinde soğudum dedin . Dediğin şeyin ağırlığını bilmen ucunun nereye gittiğini gormen gerekiyor . Evli iki insan bunu birbirine diyemez cunku bunun bı ustu dsha yok . Bugun dediğin şeyin nereye gittiğini duşunup kendine ceki duzen var ben bunları haketmiyorum ve bu durum hayra alamet değil iyiye gitmiyoruz diycem . Ama ters teperse diye korkum oluyor arkadaşlar cunku annem hasta eğer ayrılırsam basta o cok uzulur babam anneme bakiyo bebeğim var daha kucuk sadece ağlıyorum ve duşunuyorum .
Karmaşık ve dağınık yazmış olabilirim oructan ve ruh halimden toparlayamiyorum lutfen bana bir seer deyin .