Selam herkese eşimle eften puften sebeplerden cok kavga ediyoruz ve bu kavgalar cok sıklaştığı icin aramızı acıyor.benim sinirli ve tahammulsuz bi yapım var malesef buna eşimin rahatlığı da sebep oluyor olabilir ama bu huylanımı torpulemeye calışıyorum.eşim cok sakar surekli bardak canak bi şey kırar evde gecen en sevdiğim kadehlerden birini kırdı anlık olarak bağırdım dikkat etsene bıktım senin şu sakarlığından diye kapıyı cekti bi bardak icin beni mi kırıyosun dedi ama kacıncı bardak.elinden cok bi iş gelmez tadilat tamirattan anlamaz.ve ihmalkar bi yer bozuk olsun yaptırayım diye uğraşmaz duzeltmeye calışmaz bu huyları beni delirtiyor kendimi tutamıyorum ağır konuşuyorum bazen adam kırılıyor haliyle.cok ağır hareketleri hazırlanıp evden cıkamaz bi işi on saatte halleder pratik ve iş bitirici değil.bi kere evden annemlere gidecektik yarım saat beni bekletti sinirlenip attım cantayı bağırdım gitmiyorum diye o da bana bağırdı al kocaman kavga.ortalıgı toplamaz yediği tabağı kaldırması işin kac kere mutfağa gotur derim delirtir beni.cok guzel yemek yapar ama arkasında bi savaş alanı bırakır yine deliririm.
Bunun dışında bi de bu akşam şoyle bir olay yaşadık.annemde iftar yaptık sonra baktım bu mesajlaşıyor kimle mesajlaşıyorsun dedim gosterdi x arkadaşı.o arkadaşını da pek sevmem ama goruşme de demem yani.somurttum yemek boyunca arabaya binince ac cabuk o mesajları okuyacağım dedim actı silmiş butun x ile mesajları dedim niye sildin cocuğun ozeli vardı bilmek zorunda değilsin falan dedi.bende onun ozeli bizim huzurumuzdan daha mı onemli falan diye yine bağırdım cağırdım cunku beni delirtiyo bu tavırları artık ve buluşma ayarlıyorlardı gordum yani,ve cocuğu sevmediğimi biliyo bu kız kafasına takmasın diye gostermesi gerekmiyor mu.cok meraklı değişim x in ozeline beni eşim ilgilendiriyor.neyse Bunun annesine hediyesini vermek icin annesine cıkacaktık beş dakka arabadan bi hışımla indi anlatacam annemlere bu olanları dedi ( ailesine her kavgamızı anlattığından dolayı da kavga etmişliğimiz var )aldı hediyeyi kapıyı carptı ben gelmiyorum ya dedim gelmezsen gelme bekle dedi bende indim arabadan carptım kapıyı kendi evimize doğru yurumeye başladım arkamdan gelmedi eve de cıkmadı.neyse gittim eve sen benimle boyle konuşamazsın kendine gel artık cok sinirlisin bilmem ne bi suru laf saydı kendi yaptığında bi yanlış gormemesi ve surekli beni suclaması da ayrı bir olay.
Hanımlar ben nasıl daha naif ve sakin biri olabilirim.yapım gereği bana batan hareketlerini soyluyorum catır catır yuzune kendisi hic ders alıp duzeltmiyor.ben durup dururken sinirlenmiyorum sonucta değil mi.kendisi beni bu hale getirdi