Bir arkadaş var, iyi biri olduğunu duşunduğum. Cok uzun zamandır tanımıyorum ama ortamlarda kibar ve nazik, sohbet ettiğim biriydi. Salgın ve karantinadan hemen onceki donemdi ve bir ortamda karşılaşmıştık. Dort gun icin yurtdışına gideceğini soyledi, gideceği ulke de cok uzak on beş saat falan ucması gerekiyor. Ben neden diye sorunca da "arkadaşımın kırk beşinci yaş doğum gunu partisi var" dedi. Şaşırmıştım. Aynı gun aynı ortamdaki başka biriyle de konuşmuş ve ona da iş goruşmesi icin gideceğini soylemiş. Tabi ki onca saatlik ucuşa insan iş gibi buyuk bir sebeple gider. Neden bana yalan attığını anlamlandıramadım.
Sonra zaman gecti aradan karantina başladı vs. Bu bana yazdı nasılsın diye ve yardım etti bu surecte, maske verdi, bir defa da market alışverişimi yapıp kapıma kadar getirdi. Bu arada birbirimize film, kitap tavsiyesi falan da gonderiyorduk. Ucretsiz bir sanat etkinliği var ama link 2 gun icinde kalkacak dedim, "aaaa hemen gonder mutlaka izlemeliyim" dedi cok ilgili bir şekilde. Gonderdim ama şunu farkettim ki bugun, aradan bir hafta gecmesine rağmen Benim mesajlarım okunmamış duruyor oyle. Sinir oldum ve bunu saygısızlık olarak duşundum cunku.
Sizce bu insan neden boyle davranıyor, siz napardınız bu durumda ?