Arkadaşlar yeterli yorumu aldığıma inanıyorum. Gelen her yorum icin tek, tek teşekkur ederim.

Konu hakkında ne yapacağıma gelecek olursak, kitabı hazırlayıp yalnızca 40 kişiye satmaya karar verdim. Konuda ki yorumları da goz onunde bulundurarak ucreti on sipariş 20 TL olarak duşundum.

-Rakamı 40 kişi olarak belirleme sebebim, vereceğim bilgilerin en azından alan kişilere değer katmasını istememdir.
-Fiyatın 20TL olması ise cok kısa surede verdiğiniz ucreti cıkarmanız ve uzerimde oluşan yukun kalkmasını istememdir.

Artı olarak şunu da belirtmek istiyorum. Ben kitabı aldım ve kitapta yazan onca şeyi denememe rağmen en ufak bir ilerleme dahi kaydedemedim diyen arkadaşlar icin, geri iade seceneğini de acık tutuyorum. Fakat samimiyetinize inanmam gerekiyor.

Yalnızca kitabı satıp geri cekilmeyi duşunmuyorum, sattığım andan itibaren skype ve telefon uzerinden online olduğum sure boyunca destek vereceğimi de belirtiyorum.

Son kez kitaba gelecek olursak, kullandığım icerikleri yalnızca ben kullanmıyorum fakat kullandığım şekil itibariyle yalnızca ben uyguluyorum. Ben kitapta kullanacağınız yerli ve yabancı videoları, videolar icin etiketleri ve onerilen başlık şekillerine kadar sunacağım, ayrıca yazılı anlatım dışında video anlatımı da yapacağımı belirtmek istiyorum.

Yapılan her yorum icin tekrar teşekkur ederim. Kısa sure icerisinde satış konusunu acacağım. Guven acısından sorun olması durumunda guvenilir olduğuna inandığım ve epey eski bir gecmişe yuksek ticaret hacmine sahip olan *** profilim uzerinden de işlemi gercekleştirebilirim. Hayırlı Geceler.

////////////////////////////////////////
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi hepimiz yt uzerinden ceşitli şekillerde kazanc elde etmeye calışıyoruz. Bazı arkadaşlarımız bulduğu ozel yollar ile daha yuksek kazanclar elde ederken bazı arkadaşlarımız halen arayışta.

Benim bu konuyu acmamdaki temel amac var olan bir fikrin değer gorup, gormeyeceğini oğrenmek.

Ben yt'dan kazanc icin tamamen sosyal medya yollarına inanan ve bunun uzerine araştırma yapan biriyim. Gecmişte actığım şoyle bir konuda da Twitter uzerinden ufak bilgiler paylaşmıştım.

Yine uzun calışmalarım sonucunda daha fazla sosyal ağ ile daha iyi ve yuksek kazanc yollarına ulaştım.

Ben buyuk olağanustu kazanclar vaadetmiyorum. Ben hic kazanamıyorum diyenlere ortalama bir gelir (gunluk min 2-5$) kazanabileceklerini soyluyorum ve bu yontemde hic bir sayfa vb şeye ihtiyacınız olmayacağını vurgulamak isterim.

Basit bir e kitap hazırlama fikrim var.

Kitapta;

Hangi videoları, hangi başlık ve etiketler, hangi kanal tasarımı ve hangi oynatma listesine varana kadar kullanacaklarını gorsel ve yazılı olarak anlatmak istiyorum.

Yani kitapta yukleyeceğiniz videodan gireceğiniz başlığa ve etikete kadar anlatacağım. Hangi yolları kullanacağınızı soyleyeceğim.

Daha fazlasını elde etmek ise sizin işiniz olacak.

Onemle şunuda soylemek istiyorum. Ben size olmayan birşeyi vaad etmiyorum. Var olan yolları kendi yontemlerimle kullanmayı sunuyorum ve bunu sınırlı sayıda kişiye ulaştırmayı duşunuyorum.

Sorum ve almak istediğim goruş şudur, boyle bir fikrin değer sizce ne olmalı?

Not: Lutfen ucretsiz paylaşılması istenmesin, forumda birkac arkadaşımıza yontemi ucretsiz olarak sunacağıma soz verdim. Bu konuda sadece fikir almak istiyorum.

Vakit ayırıp okuduğunuz icin teşekkur ederim.

Bir arkadaşımıza konu ile ilgili birkac kazanc gorselide gosterdim, yorum yapmak isterse kendisi de yapabilir.