Merhaba kızlar başımdan gecen icimden cıkmayan şaka gibi bir olayı paylaşmak istedim sizlerle cok uzatmadan sizi sıkmadan kısaca anlatmaya calışcam, eşimle severek evlendik şuan 7bucuk yıllık evliyiz 2 yaşında kızım var,

İlk yıllarımızda aldatıldım dışarıda bi buluşma goruşmesi olmamış ama sanal ortamda aldattı bu da bi aldatma cunku ona zaman ayırdı mesajlaşarak konuşarak sesleri değdi birbirine neyse bu yaptığı yanlışları anladı beni kaybetmek istemediğini bundan sonra adam olacağını soyledi yeminler etti derken bu dongu 4,5 kez farklı kişilerle devam etti en sonuncusunda calıştığı yere amirlerine rezil ettim o utanc yetti ona bidaha bişeyini gormedim

sonra hamile kaldım istiyorduk da 1 sene uğraştık hamileliğimin 4.ayında zil caldı actım tanımadığım bi kadın ben ayşeye geldim burdamı oturuyor dedi yok dedim burda ayle diye biri yok kusura bakmayın dedi gitti tekrar geldi tekrar actım eşinin ismi xxx dedi (benim eşimin ismi) yok mu oyle biri dedi bende yok dedim kapattım gitti sonradan dank etti bana kapıyı acıp benim eşim xxx ama ben Ayşe değilim demek istedim neyse gitmiştir dedim 1 kac saat sonra evden cıkmak icin kapıyı actığımda yerde bi kağıt parcası "eşin seni aldatıyor o bebeği doğurma bi dost tavsiyesi dikkat et yazıyor "
Elim ayağım titredi napcağımı şaşırdım eşime attım fotoğrafını yeminler etti bişey yapmadığına daha oncede yeminler edip yalan cıktığı icin inanmadım ama oyle bişey olsa anlardım illaki daha oncekileri nasıl anladıysam eşim zeki değil eline yuzune bulaştırır saklayamaz, sizce o notu ne kadar dikkate almalıyım psikolojim cok kotu