arkadaşlarım merhaba
Ben hep burda sizinle şunu paylaşıyorum;
ya anksiyetem nefes aclığım, ve anne olmak isteyişim...
son zamanlar da kendimi iyi hissederek gebe kalmak icin calışmalara başladık...( bu arada 2 yıllık evliyim 30 yaşındayım polislikte var, anksiyete icin ilacımda)
Anksiyete ilacımla ilgili uzun arastırmalardan sonra bırakmadan gebeliğe adım atmaya karar verdim... ilaca rağmen anksiyetemin ne zaman nuksedeceği belli olmuyor...
jinekoloğumda pkos oldugu icin 2 gunde 1 yapılan duzenli cinsel ilşkiyle yumurtlama donemimi yakalayabilceğimi soyledi...
Bunun stresiyle sanırım şu sıralar yine nefes aclığım başladı.. kendimi idare ediyorum derken
2 gunde 1 olayını rutine bağlayamayınca yapmamız gerekiyor stresi bu kez eşimde iktidarsızlığa neden oldu... ilk defa boyle bir şey yaşıyor oda şokta... ara verdik onun huzuru sağlığı herşeyden onemli tabi... ama ben anne olmak icin can atıyorum... ertelenen hamilelik mi surekli başımda ki anksiyete mi ?? Bi care bulamıyorım cok bunaldım artık.. nefes aclığı hele ne beter bi hastalıkmış 4 yıldır mahvetti beni allah duşmanıma vermesin.. nasıl biter gecmez mi hic ?? Ne olur biraz umut verin