Merhabalar hepinize. Kafamı kurcalayan bu konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.
2.5 yıl once bir beyle tanıştım. İnternet uzerinden bir tanışma olmadı bizimki. Bir etkinlik vasıtasıyla bir araya gelmiş bulunduk. Farklı şehirlerde yaşıyoruz normalde. Tanışıklığımızın başında ona arkadaşım gozuyle bakıyordum. Muhabbetimiz, ilgi duyduğumuz konular birbiriyle uyuştuğundan cok guzel bir iletişim yakaladık. Arkadaşlığımızın 1. yılında ben artık bir şeyler hissetmeye başladım bu beye. Tabi ona karşı bu hislerim durup dururken ortaya cıkmadı. Doğum gunumde bana hediyeler gondermesi, sabahları gunaydın mesajlarıyla gozumu acmam vs. gibi bircok şey oldu ve ilişkimiz ilerledi. Bu donemde ikimizin hayatında da onemli şeyler oldu ve her zaman bu konularda fikir alışverişlerinde bulunup birbirimize destek olduk. Bu arada sadece uzaktan mesajlaşarak goruşmedik. Aynı zamanda o da ben de birbirimizin bulunduğu şehirlere giderek beraber vakit gecirdik. Mesajlaşırken olsun, bir araya geldiğimizde olsun sanki bana karşı daha farklı bir şeyler hissediyormuş gibi bir izlenim yarattı bende. Ben de icten ice hislerimin karşılıksız olmadığını duşundum. Şimdi siz 'kafanda kuruyorsun, sana oyle gelmiştir' diyebilirsiniz fakat cevremde ilişkimize şahit olan her insan da benim gibi duşunuyor.
Velhasıl ben artık dayanamadım ve ne olursa olsun diyerek bu guzel arkadaşlığımızın bitmesini dahi goze alarak ona hislerimi actım. Ben reddedilmeyi beklerken cok daha farklı bir şey oldu. Beyefendi sevgili olursak ilişkimizin uzun sure yurumeyeceğini ve bittiğinde de arkadaş kalamayacağımızı duşunduğunu soyledi. Arkadaşlığımızın onun icin cok kıymetli olduğunu bu yuzden de arkadaşlığımızın devam etmesini istediğini ve ileride sevgili olabileceğimizi soyledi. Ben tabi reddedilmeyi beklerken boyle bir cevaba cok şaşırdım. Bir nevi acının tatlı tebessumu olmuştu. Şu an samimiyetimiz eskisi gibi hatta daha bile iyi. Ama bu ilişki boyle devam ederken, acaba bir gun ilişkimizin bir adı olur mu diye duşunmekten kendimi alamıyorum.
Konuyu anlamanız icin uzun yazdım kusura bakmayın.Okuduğunuz icin teşekkur ederim. Fikirlerinizi bekliyorum sizce ben ne yapmalıyım kızlar