Yaa nolucak bu kocalarin rahatligi? 2 kucuk bebegimiz var. Gece yatarken "buyuk uyaninca sen bak ben kucuge de kalkiyorum cok uykusuz kaliyorum" dedim. Yattiktan 1 saat sonra buyuk uyandi. Esim "anne diye uyandi sen bak sonra huysuzlaniyor" dedi, gozlerini acmaya bile zahmet etmeden. Onu uyuttum kucuk kalkti. Emzirdim yatirdim sabah 7de yine kucuk uyandi. Tam onu yeniden yatirdim ve yatmaya gidiyordum ki buyuk kalkti Odaya gittim tuvalete giricem buyuk kizimiz kalkti dedim. Tamam ben kalkiyorum simdi dedi tuvaletten ciktigimdan coktan horlamaya baslamisti. Kapiyi kapattim kizimla kitap okuduk, kahvalti yaptik, oyun oynadik. Kucuk kizim uyandi. Ona da kahvalti yaptirirken saat 10da esim uyandi geldi. Ben bir dus alicam dedim. O sirada kizlarla kahvalti yapmis salona gecmis ve cizgi film acmis. Tabi yatak daginik, masanin ustunde kahvaltiliklar duruyor, cocuklarla oynamak bile zor gelmis tv acilmis. Tabi ben de soylendim. Hatta bayagi kizdim. Kucuk kizima zaten tv acmiyorum. Onu odadan aldim gurultulu bir sekilde tabak canak kaldirdim. Tvyi kapatti. Kucuk kizi da yanina aldi. Su an konusmuyoruz. Regl donemim oldugu icin gerginim ve asiri tepki verdim. Ama normal mi bu kizlar yaa? Her isi kadinlar mi yapmali yani?