Selam Kızlar,

Sizlere hergun başınıza gelmeyecek, garip bir derdimden bahsetmek istiyorum. Eşimle yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Ben akademisyenim. Eşim de ticaret erbabıdır. Sevgiye dayalı, duzgun bir ilişkimiz var. Eşim bana duşkundur.

Son zamanlarda eşime bir takım haller olmaya başladı. Biliyorsunuz bu yaz baya sıcak geciyor. Once geceleri cıplak uyumayla başladı. Bu durum bana cok da garip gelmedi, neticede hava cok sıcak ve biz uyurken klima kullanmayı sevmiyoruz. Yanlız son zamanlarda evde sadece ben varsam ya da yanlızsa cıplak dolanmaya başladı. Mesela evde TV izliyor, ben markete gidiyorum. 1 saat sonra donuyorum, adam aynı koltukta cıplak şekilde TV izliyor. Ya da mesela normal evde otururken tuvalete giriyor uzerinde şort ve atletle, bir cıkıyor ki cıplak. Yani ev icerisindeki hayatına mumkun olduğu kadar cıplak şekilde devam edyor.
Sorunca da ben boyle kendimi buldum, cok rahat mis gibi, cok doğal falan diyor. Hatta bana sen de soyunsana oyle kıyafetlerle ne yapıyorsun bak oooh mis gibi efil efil diyor. Ben rahatsız oluyorum, giyinir misin lutfen dediğimde ise burası benim de evim, cıplak dolaşmak istiyorum, hem ben de senin kıyafetli dolanmandan rahatsız oluyorum ama birşey soylemiyorum diyor. Evimiz mustakil ve dışarıdan gozukmuyor. Cinsel hayatımızda da bir problem yok.

Ben bu işi anlamadım. Bir akıl verin kızlar.