Merhaba hanımlar umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır. Direkt konuya geciyorum. Aramızda psikolog, psikiyatrist yada benzeri meslekler varsa konumu okuyup yorumlarını belirtirlerse cok mutlu olurum. Sizin de duşuncelerinizi merak ediyorum hanımlar cunku insan bu konularda ne duşuneceğini bilemiyor.
Erkek arkadaşımla normal bir sohbetimizin ortasında donem donem annesi ile yan yana uyuduğunu oğrendim. Şaşırdım ve sorguladım. Babası haftanın bazı gunleri gece calışan bir adam ve annesini yalnız bırakmamak icin annesiyle uyuyormuş. Ben şaşırınca bunu diğer erkek ve kız kardeşlerinin de yaptığını ama en cok onun uyuduğunu da soyledi. En başta gece annesinin yalnız olması gerekcesi mantıklı gelse de bu olay alışkanlık haline gelmiş ve ihtiyac olmasa bile 25 yaşlarına kadar annesiyle aynı yatakta uyumuş ve bundan rahatsız olmamış. Olayı kesinlikle cinsel boyuta taşımak istemiyorum ve boyle olduğunu da duşunmuyorum lutfen yanlış anlamayın. Fakat psikolojiye meraklı Bi insanım ve sık sık okurum. Bu olayın psikolojik boyutunu merak ediyorum sizin yorumlarınız nelerdir? Cunku mecburiyet kısmı bir noktaya kadar bana normal gelebilir. Fakat ona bu olayı nasıl gorduğunu sorduğumda gayet normal hatta guzel bir şey olduğunu annenin yanında olduğunu bilince uykunun huzurlu bile geldiğini soyledi. Bilemiyorum kızlar.
Siz olsanız ne duşunursunuz?
Edit: Her gece uyuyor gibi anlatmışım hanımlar kusura bakmayın. Demek istediğim kucukken babası yokken uyumaya başlamış ve annesinin memleketine gidince hala babası olsa dahi donem donem uyuduğunu soyledi. Zaten yıllardır ayrı şehirlerde yaşıyorlar.