Offf kızlar bilenler biliyor benim konularımı.. Anca buraya yazınca rahatlıyorum işte. Herkesin anneler gununu kutlarım bu arada. Olan bazı ufacık sebeplerden dolayı annem eşime ve ailesine karşı tepkiliydi. Ablamın dgununde ablamın kızacağı şekilde bir snaple kutladı doğumgununu. Art niyeti yok komiklik olsun diye paylaşmıştı. Ama annemle ablam tepki gosterdiler. Aslında konuşulsa halledilcek mevzular. Belki de halledilmez cunku annemin kafasına koyduğu şeyleri degistiremezsiniz. Malum hicbir yere cıkmıyorum annemi de 2 aydır gormuyorum. Surekli eşimi ve ailesini telefonda şikayet ederdi bunu yaptı şoyle baktı bunu dedi diye. Artık yeter psikolojim bozuluyor dedim ve 2 aydır konusunu acmıyor(yuzyuze gelince acılacak biliyorum). Neyse annem gecenlerde eşimi aradı Doğumgununu kutlamak icin tel hoparlordeydi. Annemin o eski konuşmalarından eser yok o kadar soğuk konuştu ki eşimle sonra toparlıyım diye ben araya girdim anne napıyosun diye bi anda iyiyim annecimmm diye benimle sıcak sıcak konuşmaya başladı eşim de doğal olarak uzuldu. Biraz da konuşmada eşimle ters konuştu.Ablam da mesajla soğuk soğuk kutlamış. Neyse eşim birşey demedi. Bugun anneler gununu kutlamak icin annemi aradı yine, annem yine soğuk o oyle olunca eşimde soğuk. Telefonu kapattı. Eşim soğuk davrandığından yakındı. Sonra başka mevzular acılınca ben de yukseldim baya kavga ettik. Eşimin teyzesi arar,anneni aradım iki kere acmadı birşey yok değil mi der,yok derim orayı idare ederim, eşimi idare etmeye calısırken sinirlerime hakim olamam, annemle konuşurken ayrı idare etmeye calışırım. Guzel giden evliliğimden soğur oldum sırf bu sebeplerden dolayı. Eşim karantina sureci bitsin yuzyuze konuşuruz nasılsa diyor. Ben anneme eşime soğuk davranma diye uyarmalı mıyım. Karışmıyım mı ? İki tarafında karışmadığı evlilikler yok mu şu dunyada. Bıktım ben