YOULOADER SYSTEM - YOUTUBE DOPİNG HİZMETLERİ
Youloader, Youtube kanal sahipleri icin geliştirilen ve geliştirilmeye devam eden bir web application servisidir. 13+
fazla ekletisi bulunmaktadır. Bu eklentiler sayesinde gunluk işlemleriniz kolaylaştığını ve rahatlıkla cozumleme yapmanıza olanak sağlamaktadır! Ayriyetten sistem havuz mantığıyla calışmaktadır. Bir kere tanımladığınız kanalı bir daha tanımlamanıza ihtiyac duymaz.
Oturum Acma: Oturum Ac - YouLoader System
Hesap Oluşturma: Hesap Oluştur - YouLoader System
Şifremi Unuttum: Şifremi Unuttum - YouLoader System
Peki Nedir Bu Eklentiler ?
-Kanal ve Yorum Havuzu-
Kanal havuzunuza elinizde bulunan boş kanalları veya alt kanalları ekliyerek belirlediğiniz bir kanala yorum veya abone gonderebilirsiniz.
Ayrıca yorum havuzunuza yorum gondericeğiniz kanalın kategorisine gore yorumlar ekleyebilirsiniz veya mudahale edebilirsiniz.
-Yorum Sistemi-
Yorum sistemi kanal havuzunuzda tanımlı olan kanallar ve yorum havuzunda tanımlı olan yorumlar ile gelişmiş bir şekilde kanalınızda tum videolara yorum gondererek videolara (+) donuşler sağlayabilirsiniz.
Yorum gonderme suresini hesaplama: Video Sayısı * Kanal Sayısı * 5=olarak hesaplayabilirsiniz.
-Abone Sistemi-
Abone sistemi ise; yine yorum sistemine benzer kanal havuzunuzda tanımlı olan kanallar ile gonderilmektedir. Bu işlemde sure sorunu bulunmamaktadır!
-Kaynak Asistanı-
Kaynak asistanı icerik uretmede ve bulmada sorun yaşayanlar icin geliştirilmiş bir sistemdir. Detaylı bir şekilde kaynak bularak ve bulunan videoların kanalların detaylı bir istatistiklerini gorebilirsiniz!
-Kanal Takip Sistemi-
Bu kısıma tanımlanan kanalların gunluk olarak veya anlık olarak detaylarını gorebilirsiniz.
-Kanal Kontrol Sistemi-
Kanal kontrol sistemi bir nevi, yukleme yapılmış olan kanalın video sayılarını gunluk olarak takip ederek dunya engeli, telif, veya yeni video yuklenmişmi diye kontrol etmenizi sağlayan sistemdir!
-Sıralama Takip Sistemi-
Sıralama takip sistemi aranan bir terimde kacıncı sıra olduğunu ve gunluk olarak artış / yukseliş durumlarını kontrol edebileceğiniz bir sistemdir.
-Trend Takip Sistemi-
88 Ulke ve 32 Kategorinin anlık olarak trend takip sisteminde takip edebilirsiniz ve ayrıcı videolar hakkında detaylı bir bicimde başlık, acıklama, keyword, yuklenme tarihi ve kanalı veya videoyu goruntuleme secenekleri mevcuttur.
-Video İndirme Sistemi-
Video indirme sistemi indirilecek olan bir videonun sesli,
sessiz veya kalitesine gore detaylandırılmış bir gelişmiş youtube indirme sistemidir.
-Toplu Resim Sistemi-
Bu geliştirilen sistemin şuan kimse tarafından piyasada olmadığının garantisini verebiliriz. Bu sistem tum videoların resminin indirilmesini sağlar hemde tek tuş ile!
-Yayıncı ve Kupon Kodu İşlemleri-

-Gunluk Hak Kasası-

24 Saatte bir ucretsiz hak kazanmanız icin geliştirilmiş bir sistemdir. Minimum 1 ve Maximum 100 Hak kazanabilirsiniz!
VE SAYAMADIĞIMIZ BİR COK EKLENTİ!
-YOULOADER TANITIM BROŞURU-

-YOULOADER YARDIMCI VİDEOLAR-
Oturum Acma: Oturum Ac - YouLoader System
Hesap Oluşturma: Hesap Oluştur - YouLoader System
Şifremi Unuttum: Şifremi Unuttum - YouLoader System
Sistem tanıtımı icin @mNote tarafından izin alınmıştır.
Konu uzun olduğu icin yazım hataları olabilir. Kusura bakmayın.