30 yaşındayım 1 yaşında ikiz kızlarım var
Eşimin ani ofke patlamalarından beni surekli eleştirmesinden asla kapanmayan cenesinden beklentilerinden yoruldum taşıyamıyorum artık hep alttan aldım guzel dille konuştum bazen cinnette gecirdim ama değişen birşey yok

Hep gezmek ister doğum yaptım ikiz bebeğe bakmak kolaymış gibi hep gezmek istedi tek başına iki tane hic susmayan hic uyumayan cocuklara tek başıma bakıyorum saclarım ağardı birde ustune sacma sapan eleştirilerine maruz kalıyorum bunu niye boyle yaptın onu niye boyle yapmadım o bardağı niye oraya koydun neden o gomleği giydin sofrada catallar neden farklı sıralasam bitmez belirteyim takıntılı falan değil bildiğiniz bilerek yapıyor takıntılı insan coraplarını oraya buraya atmaz pantolunu orda burda gezmez ama bana gelince ben hep yanlış yaparım bazen birşey yaparım gelir on tane yorum yapar sabrederim asla susmaz en son o işi kaldırıp fırlatırım korkudan susar ama her seferinde tekrar tekrar aynı şeyler belki okuyana komik bile gelir ben yıldım herşeyle tek başıma savaşıp asla yaranamamaktan sanki mecburum herşeyi kusursuz yapmaya

En son dun oruclu diye ses etmek istemedim ama yan gelip yattı elinde telefon grup arkadaşlarıyla yazışıyor bir konuda yardım istedim bekle dedi bekle bekle hala yok en son sinirim dayanmadı artık pacamda ağlayan cocuklar bel fıtığı oldum bir senede tek başıma mı yaptım bunları dedim başladı bağırmaya kapı pencere yumrukluyor bas bas bağırıyor cocuklar cok korktu sabaha kadar ağladılar gelip bakmadı bile film keyfi yaptı kendine sahura kadar sonra gelmiş ben namaz kılarken yatmış yatağa gonderdim git dedim boşanmak istediğimi soyluyorum kapat konuyu uzatma kes gibi cevaplar veriyor ne iftar ne sahur yapamadım ağlamaktan kendisi dana gibi yedi icti film izledi artık ona karşı sevgim cinsel cekimim hicbir hissim yok beni opmesini dokunmasını asla kaldıramıyorum istemiyorum cok direndm toparlayamadım ben bu evliliği

ben calışan biriyim memurum kızlarıma annem bakacak o konuda sıkıntım yok sadece şuan onlara gidemem virus yuzunden ona git diyorum gitmiyor beni asla ciddiye almıyor tek bildiği şey dıvar kapı yumruklamak sonra affedeyim diye peşimde gezip salya sumuk ağlamak o yumruklar birgun belki bana iner sırf bu yuzden bile seni istemiyorum soğudum diyorum ayrılmak icin mi evlenmişiz o bunun icin evlenmemiş boyle sacma cevaplar istiyorki o istediğini soylesin yapsın yarım saat sonra canım aşkım olalım hep oyle yapar ama şunca zamandır evliyiz ne hediye alır ne supriz yapar sonrada sen ne yapacaksın diye sorduğun icin hevesim kactı der boyle yani arkadaşlar anlatacak cok şey var ben bu adamdan kurtulmak istiyorum ne yapacağım