merhaba kızlar platformda yeniyim nasil başlasam 3 yıldır guzel bir insanla beraberdim ahlaken tavren cok temiz bi erkek ondan hic bir kotuluk gormedim hala gozumde oyle iliskimiz guzeldi lakin ilişkinin ilk 1 senesinde annesi ile bi defa bi yemek yedik aramalarım seviyeli muhabbetlerim oldu derken annesi gereksiz soruları ile ilişkime adeta ultimatom verdi ilk konu memleket oldu ailesi ile farklı sehirde sevgilim benlede oyle ilişki daha tanisma surecinde konuştuk benim sehrime gelicekti ama sonra o sıra benim işim yoktu olsada sorun degildi onun sehrine gitmeyi onayladim mantigimda ama annesi kendilerinin bulundugu memlekete bigun gelirmiyiz diye sevgilim aracılığı ile bana sordurarak ilk bombayi atti uzak oldugu icin kabul etmedim cok baskilandim sonra ortada henuz bisey yok duğun gb bi derdim olmamasina ragmen duğun hayalleri kurdu annesi borcumuz olucak duğunden bize takı borc verir mi diye sevgilime sordurdu hayir dedim ev planim var cunku kirada olacağız diye ama cok buyuk olaylar annesinin tepkileri sevgilimin daima onu haklı gormesi ve benden uzaklaşması ile sonuclandi yani her turlu haksiz ciktim hep gozunde maddiyatcı ve hic biseye evet demeyen kadın oldum soğudu annesi ile irtibatimi kestim şu an bunlarin uzerinden uzunca zaman gecti hic iletisim kurmayarak sevgilimle biraz toparladım ailesine cok bağlı guzel yeni bir evlenme teklifi aldim ancak psikolojimizde olumsuzluklar kaldi ben onu arkamda duramayacak diye gorurken o beni uysal olmayan ve uyumsuz biri gordu ben bu psikolijide babama diyemedim annesi su evrelerde de beni aramiyor bizi yok saydi gb seylerle yine benim hakkımda fikirlerini soyluyor benim annesini aramam bekleniyor sevgilimle de gorusemiyorum yuz yuze oda iyice beklemekten icimizde oluşan sorunlarimizi da cozememizden hepten iliskimiz kopmak uzere zaten benim cabalarımla ilerliyor kızlar hep ben mi haksızım gercekten bunların hepsi gercek olamayacak kadar kotu geliyor donup baktığımda sadece sorunlar var oda aynı şekilde bana yardımcı olursanız derdimi paylaşırsanız gercekten sevinirim neden hic benim yanımda olamadı diye guven sorunum oluştu ne ayrılmaya nede evlenmeye yanaşabiliyorum onlarsa kendi acılarından bakarak duşunuyor okuyan herkesin gozune sağlık cok uzun yazdığım icin gercekten uzgunum