Merhaba hanımlar
3 yıllık evliyim.. eşimle 1 yıl flort edip evlendim ki. evliliğe beni zor ikna etti. Artı flort bile sayılmaz; ailemden uzak bi şehirde olduğum icin yalnız yaşıyordum. Cok taraftar değildim evime gelip kalmasına ama surekli git de denmiyor
Herneyse kalma suresi sıklaştı.. aile ve akraba ziyaretlerini tamamen bitirdi(sulalece cok sık goruşurler 100-150 kişilik bir grup duşunun her hafta Bi organizasyonları olur. Duğun derneklere şoyle Bi uğrayıp erkenden geliyordu. Kaba tabirle dibimden ayrılmıyordu. bende gitmesi icin ısrar ediyordum cunku calıştığım icin kendime vakit ayıramıyordum temizlik utu camaşır vs. Birde icime sinmiyordu. Nişanlandık ve eşyalarını alıp bana taşındı zaten ve başladı film..
Annesine gidip ordan gel bu gece burda kalalım diye aramalar.ev arıycaz arıyo emlakcı dayım gel diyo Bi gidiyorum k. Valide gorumce de orda. Eşyalarım vardı zaten. sadece misafir masam yoktu. Cıkıp bakıcaz diye hbr bekliyorum beni arıyo gorumcemle masa bakmış gelebiliyosan biz şurdayız fln
Başka Bi zmn ev bakıyoruz tek Bi eve bakıp annesine gidiyoruz.duğun alışverişi eksiği icin carşıya cıkıyoruz acıktık annesini arıyo ne yemek yaptın fln derken bende duğun oncesi film koptu bitti dedim.inanın ağlayarak yalvardı ki hic istemediğim sozler cıktı ağzından istersen goruşmem benim ailem sensin gb.
Neyse oyle boyle derken evlendik her hafta cağrılıyoruz yok kahvaltı yok d. Gunu yok şu geldi gelin yok bu geldi. Tatilede gidildi beraber derken bana fazla geldi tartışıyoruz tabi.benim ailem sensin diyen adam gitti yerine sen beni ailemden mi koparmak istiyosun diyen Bi adam geldi.ve bir organizasyona bile hasta olup katılmasam burnumdan getirdi. her tartışmada benim ailem şoyle benim ailem boyle diye konuşuyor.defalarca anlattım zoruma gidiyo bunu yapma diye. Acaba cocuğumuz yok diyemi boyle.. Yoksa hep boylemi kalıcak..