Merhaba, icimi buraya acmak istiyorum. 28 yaşındayım ve 1,5 yıldır bir erkekle goruşuyorum (yaşı 27). Kendisi cok iyi efendi biri, saygılı, iyi bir sevgili ve bana aşık. Bana prensesmişim gibi hissettiriyor, surprizler hazırlıyor, herşeyimle yakından ilgileniyor, benimle evlenmek istiyor. İyi anlaşıyoruz. Romantik. Comert. Saatlerce konuşabiliyoruz herşeyden, onun yanında tamamen rahat ve kendimim. Kendisi master okumuş, muhendis ve 1,5 yıldır iyi bir işte calışıyor ben de şuanda masterımı okuyorum. Kendisi calışkan ve paylaşımcı tam evlenilecek bir erkek. Ailemle tanıştırdım, herkes onu cok sevdi.
Her nekadar onu sevsemde fiziksel cekim hissedemiyorum birturlu. Cirkin biri asla değil ama bazı fiziksel unsurları beni geri itiyor elimde olmadan. Onunla cinselliği duşunemiyorum birturlu. Cok uzun boylu 1m92, ellerinin ve ayaklarının buyukluğu ve şekli beni anlamadığım şekilde irite ediyor. Her buluşmamızda kotu kokuyor. Dişleri tanıştığımızda cok bakımsızdı benimle birlikte bakmaya başladı. Yuz ve fiziksel hatlarında beni geriye iten birşey var. Nedir bulamıyorum. Şu anda zayıf, zamanında aniden cok kilo vermiş ve bu yuzden gobeği sarkık ve yağlı ama spor yapıyor ve bunun uzerinde calışıyor. Omuzları kalca bolgesine gore dar oluşu, bana maskulen gelmiyor. Espri yeteneğini bazen cok cocuksu buluyorum, bazen cok konuşuyormuş gibi hissediyorum. Bu yuzden ona hayran ve aşık olamıyorum.
28 yaşında hala bakire bir kızım, henuz sevgilimle cinsellik yaşamadık veya opuşmedik. Bunları yaparken hayalde etmiyorum bizi. Beni bayramda ailesiyle tanıştırmak istiyor ama ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Boyle birşey yaşamış olan varmı ve cekim ve cinsel duygu sonradan gelir mi? Şimdiden teşekkur ediyorum.