Merhaba hanımlar. Ben bu eşimin ailesinin verdiği sıkıntılar ve eşimin kaba, ilgisiz davranışları yuzunden, bana değer vermediğini duşunmekten bir turlu kendime gelemiyorum. Annem İzmir'de yalnız başına, benden ayrılmak ona hayatındaki her acıdan zor gelmiş babamın olumunden bile. Ben onu orda oyle bıraktım sevdiğim adam icin İstanbul a gelin geldim ama ne aile olduğumuzu hissettim, ne evliliğimden tat aldım. Eşimin annesinden bahsetmiştim bir onceki konumda. Deli değil zırdeli, zararsız masum delilerden de değil. Kendini deliye vurup her turlu abuk subuk hareketi yapan, hayatımda at koşturmak isteyen, aşırı rahatsızlık veren biri. Bi de kaynım var o da hem annesini hem eşimi hep sinir eden, psikolojik sorunlu biri. Calışmaz, eşimden surekli borc ister asla geri vermez eşim bile bile verir. Eşimin cok paralarını calmış, benim de kupem ve yuzuğum o evde kayboldu. Butun aile biliyor onun huylarını. Tencere tavaya kadar satan biri. Yani hic guvenmediğim bir insan. Bu aksam saat 9 gibi eşimi aradı, cocuğu ozledim getir diye ısrar ediyor. Ben virus daha 1 kişide cıkınca yani ulkemize girer girmez kafamda bitirdim dışarı cıkmayı. Benim gitmeyeceğimi biliyor. 1 yaşında kızım var ısrarla onu goturmesini istiyor eşimden. Eşim de işleri olduğu icin, saat gec olduğu icin gelemeyeceği, sonra getireceği cevabını verdi. Ben odaya girdim hayır yollamam dedim hem cocukların cıkması yasak hem ben yokken gidemez. Kapatınca eşime dedim ki bi dahaki sefere de ki annesi ben yokken tek gondermem diyor. O da oyle bi şey demeye gerek olsaydı ben derdim gerek yok dedi başka şeyler de soyledi ozlemişler işte cağırıyorlar ne var bunda diye beni azarladı. Duşunuyorum da annesi ve abisinin binlerce abuk subuk davranışı oldu, onlara aşırı tahammulu var bana gelince onlarla ilgili bi konuda ne desem zoruna gidiyor susmamı istiyor katlanamıyor bile iki cumle kurmama. ben ailesi değilim sanki gercekten ben de onu ailem gibi goremiyorum annesi aşırı aşırı sacma bi insan ona sabrı sonsuz. Evlenmeden cok kırdım artık rızasını almam lazım diyor. Ben bi sacma bi şey desem bir suru laf soyler. Gecenlerde ekmek yok, soylememişim, gec gitti almaya diye bana bir suru laf saydı sorumluluğunu bilmiyorsun diye halbu ki annesi perişan buyutmuş onları tembelliği umursamazlığı yuzunden ama ona toz kondurmaz. siz olsanız ne duşunursunuz nasıl davranırsınız boyle adama?

Ekleme yapmak istiyorum anneler gunu icin aradım, eşim sonra sen annemi cok fazla sevmiyorsun bence dedi. Baştan beri beni soğutacak bir suru şey yaptı. Annen kendi annesini, kocasını, oğlunu kızdıracak bir suru şey yapıyor sence benim kızmam da normal değil mi dedim. Kızmak ayrı sevmek ayrı sen kendi annene kızınca sevgin azalıyor mu dedi. Annem icin bi şey yapmıyorsun dedi. (heralde her gun aramamı, surekli gidip işini yemeğini yapmamı,gonlunu eğlememi, eve yatılı her hafta davet etmemi kastediyor cunku benden oyle beklemişler ben evlenirken) o kadar sinirim bozuldu ki burda bu evde duruyorum ama mecburiyetten duruyorum onu cok sevdiği annesine kavuşturmak istiyorum siz olsaydınız sever miydiniz oyle kaynanayı ben fazlasıyla iyi bile katlandım kırıcı soz etmedim hic