Merhaba herkese

Ben bir kac aydır iş arkadaşıma aşığım, maalesef ki sevgilis vardı ama şuan ayrıldılar ve bu kesinlikle benimle alakalı değil zaten aramızda da hala bir şey gecmedi. Ya da ona duygularımdan bahsetmedim bekledim sabırla.

Fikrinizi almak istediğim tek bir konu var. 2-3 hafta once onun cok yakın bir arkadaşı ilenkonusuyordum kendisi ortak arkadaşımız olan bir kadın. Konu sevdiğim kişiye gelince ben dayanamadım ve ondan hoşlandığımi ama asla bir adım atamayacağımi soyledim. Arkadasimiz ise, bana sunu dedi, duygulariniz karsilikli olabilir ama o bana bir sey soylemedi.. sonra imkansiz oldugunu unutmam gerektigini soyledim. Hayir hicbir sey imkansiz degil hayat surprizlerle dolu oyle dusunme dedi. Bi kac dakika sonrada aceleyle telefonu kapatti. Sizce bir sey biliyor mu? O bana bir sey soylemedi ama hisleriniz karsilikli olabilir demek yani o da seni seviyir ama suan arkadasimi satip sana bunu soyleyemem sen anla mi demek? Bu konusmadan bir kac gun sonra sevgikisinden ayrildi ama bana yazmadi hala.iletisimiziz yok zaten karantinadayiz.

Yardım edin fikir verin nolur