Cok cok sinirli bir eşim var en son konuda Allah eşinize sabır versin diyenler olmuş .
eski konularımı okuyanlar anlamışlar .

Cok boş yaşıyor hafta sonları evde duruyor terasa cıkıyor ucurtma ucuruyor yemek yiyor yatıyor . Bana ev işlerinde herhangi bir faydası yoktur gamsızdır.

Cocuğa bak derim eline tablet verir kendisi de eline telefonu alır neymiş cocuk bakıyormus.

İlkokul mezunu ve okumamış kendini asla geliştirmez okumaz etmez araştırmaz. Ben de araştırmayı okumayı cok severim

Cocukların psikolojisinden anlarım KORKACAĞINIı bildiğim icin bağrılmasına musaade etmem.

Bugun bobrek ağrısıyla uyandım. Oruc da var su icemiyoruz . Sahurda iftarda su icsemde malum bobreklerime baskı yapiyor ağrı bugun sokağa cıkma yasağı da var ne yapmalıyım.

Boğazım da kızarmış. Bir de Aft cıkmış. Ayrıca bademciklerim şişmiş sanki yutkununca acıyor. Bademcikler tedavi edilmediğinde
Menenjit e orta kulak iltihabına vs yol acıyormuş.
2 yasında cocugum var evde onu bırakıp da yarın nasıl gideyim.
annem de Corona var ne yapalım dedi.

Bademciklerim hic şişmemişti neden boyle olduki ne yapmam lazım?

Bugun pazar eşim uyumamış sabah erken kalkıp terasa cıkmış.

Ben sahura kadar oturuyorum bu yuzden oğlen kalkıyorum.
Bobreklerim ağrıyor yatayım dedim.

Kızıma babası kahvaltı yaptırmaya calışıyor kızımın da herşeyi yere atma huyu var.

Babası cok cok fazla kızıyor ekmeği atıyor telefonları atıyor herseyi atıyor.

Ben yatak odasında yatıyordum kızım ekmeği atmış babası oyle bir bağırdı ki zaten ERKEK SESİ GUR olur genelde. Oyle bir bağırdı ki bana bile bağırsa oyle korkarım sunirlenirim rahatsız olurum.

Direkt yattığım yataktan kalktım.
"SEN NE BAĞIRIP BAĞIRIP DURUYORSUN BIKTIM ARTIK BAĞIRMANDAN KAC KERE SOYLEDİM BAĞIRMA DİYE SEN ANLAMIYORSUN BAĞIRIYORSUN " dedim.

Cıktı yine terasa cıktı elimden kaza cıkacak dedi hem suclu hem guclu.

1 saat sonra aşağı in eve gel dedim.
Nedem bağırıyorsun o daha 2 yaşında bebek korkar dedim.

"COCUK ANNE BABASINDAN KORKMASI LAZIM BEN BABASIYIM BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE" dedi.

ALLAHIM yaaa cok eski kafa hic değiştirmeye calışmıyor . BEN BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE diyor.
Cocuk 1 yaşındayken ağlıyordu ona SUSSSS KIZZ AMBULAANS die bağırıyordu

Ve cocuk ağlaması haric her konuda cok gamsız.
Cocuk ciftleri birbirine bağlar derler bizim hic oyle olmadı

Asıl Allah bana sabır versin.
Adam cocuğuma bağırınca otomatikmen bende bağırıyorum cunku duzgunce soyluyorum anlaamıyorrrrrr.
O kadar bağırıştan birşey olmaz diyor.

Cocuk ekmeği yere attı diye kıyameti koparıyor .

Bugune kadar cok kavgalarımız oldu tartışmalarımız oldu gezmeyi seven biri değil. Hatta korona dan memnun sokağa cıkma yasağından da memnun evde hic sıkılmıyorum hep boyle sursun diyor

Zaten eskisi gibi olamıyoruz beyin unutmuyor hicbirşeyi.
Beynimize format atmamız gerek herseyin eskisi gibi olması İCİN

Boğazımın fotoğrafı ektedir. bakmak istemeyenler bakmasın lutfennn