Şuan aglayarak yazıyorum inanın artık cıldırmak uzereyim, konu kv ve eşimin kullanılması, bizi cağırırlar her gitmemizdede iş yaptırırlar eşime, eşimin elinden ev işi yemek işi her iş gelir evlendik hala cağırıp bu işlerini yaptıran bir kadın cok temmel elini bile surmuyor, ornegin banyosun pis katmer katmer kahve rengi lekelerle dolu mutfağı da keza oyle ama gorseniz kibirli sanırsın cok titiz ben herseyi bilirim havası, ben gercekten yoruldum artık, bizi iftara cağırdılar gitmek istemesekte gitmek zorunda kaldık cumadan gittik, esimde bende yasak olduğunu unuttuk arabayla gider doneriz diye duşunurken meger kaynatam bile bile cağırmış hafta sonu diye, neyse biz gittik iftara ne bir yemek var ne bir hazırlık eşimle girdik iftarı hazırladık 3 gun boyunca kadin mutfaga dahi girmedi yaa, ne sahura ne iftara girdi yedi cıktı, eşime stor yıkancak yıka bahce işi var onu yap odun kırılcak kır komurluk temizlencek temizle, ve hep beraber yan yana iken ben şimdi size iş ayrımı yaptım sen bunu sen bunu yap, odaya cıkarız seslenir cağırır rahat vermez neyse bugun eve donduk bide ne gorurum poşete kaynatamın utulenceklerini koymuş, neymiş utusu bozukmuş yalan hayatta inanmıyorum cunku kendisi bir kez bile utu yapan biri değil, yukarda oylece durur tabi ben bunu gorunce sinir krizi gecirdim doldum cunku resmen menfaatleri icin kullanan insanlar, cevremde hic gormedim boyle insanlari ben aileme giderim annem elimi bile surdurmez yemegi yapar davet ederse etmese de bu boyle, 3 kaynım var 2 si calışıyor 1 i okuyor şehir dışındalar anne babasını 1 senedir gormuyorlar gelmiyorlar hepsi bekar gelmek istemiyorlar, cunku ailesini biliyorlar olan eşime oluyor o da elime yapışmaz kafasıyla yapıyor bide anne baba duasına ama bu insanlar bunu kullanıyor ben bunu hazmedemiyorum, diceksiniz ki annesi yapsın ne var bunda, yapsın ama bi insan iş icin sırf iş icin cagirir mi evlendigim gunden beri bir kere olsun oturmaya gittigimizde biseyin hazır olduğunu gormedim gider esimle yapar yeriz, bu gidisimizden once gittik camları sildirdi evde kucuk değil iki katlı, simdi butun storları yıkattırdı, haftaya da soba kalkıcakmış onu diyor eşime kızlar inanın yıldım eşimin kullanılmasından yoruldum artık bir kere bile iş vermeden durduklarını gormedim ben kıyamıyorum ya kadın olarak kim kıyar ki Allah aşkına eve yorgun geliyor zaten bide iş mi yaptırcam ama kaynanam ev isi yapmayan bi kadın yapmıyor anca oturuyor, dersim var bahanesi ile ya yaparsın eline yapışmaz ama sırf bu yuzden cağırmaları her gitmede eşime bi iş vermeleri cocuk oruc agazla storları yıkadı, bahce işine girdi, odun kırdı, ya normal gunde gittigimiz de de bunu yapıyor bide ben hepinize iş ayrımı yaptım sen bunu bunu ne demek ya kadınsın sen hic mi iş ogrenmedin, kaynanmın annesi yerinde durmayan 80 yaşında her işi kendi yapan misafirini ağırlayan oyle guzel bi insan ki kaynanam gramı bile olamaz, benim zoruma giden eşimin kullanılması, kaynanam aylar once bize geldi, eşimi babasi cağırdı yanına bizim de kendi işlerimiz var dışarda sabahın 10 u esim duşa girdi diyo gitsin baba bedduası almasın iki yakası bir araya gelmez dedim gider acelesi ne yani hayır gitsin şimdi gitsin ne işi olcak başka biz de bir aileyiz dimi, yani dicegim su ki kendi menfaatlerine eşimi koşturuyorlar, her işlerine eşime yaptırıyorlar o kadar yoruldum ki cok zoruma gidiyor inanın kolay değil her gitmemiz de eşimin eline bi iş vermeleri onu bunun icin cağırmaları hazmedemiyorum.. gitmeyin diceksiniz inanın olabildiğince gitmemeye calışıyoruz ama kaynatam arayıp gelin gelin gelin defalarca yıldırıyor, hakkınızı helal edin uzun yazdım inanın icimi dokmek istedim..