Kizlar esim yaklasik 2 hafta once babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Olum haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yuzume dahi bakmadi. Dedim acisindan boyle, hic uzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin olumunden 2-3 gun sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz duzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yuzu asilir, ama hayata donmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, guler, hatta ona muzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin olumunden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gosterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama duzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cunku benden guc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gozu gormedi bile, ben boyle dusunmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi dusunmuyorum...
Dogru duzgun gorusmedigi kardeslerine sarildi babasinin olumunden sonra, onlarla devamli gorusur oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim boyle durumlarda hep yok oyle bisey sana oyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden boyle oldu bana karsi?
Birde soyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu ozlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni gorup gormemenin hicmi onemi yok? benle ilgili tek bir guzel sozu yok daha