Kızlar merhaba, Koronada dolayı evden cıkmıyoruz, olduğumuz bolgede orta risk var yani İstanbul gibi aşırı yoğun bir şehirde değiliz ama riske atmıyoruz. Tamam evet bunu herkes gecirecek bir sure sonra ama şuan gecirmemek onemli zaten. Bu donemin bitmesine de az kaldı. Fakat bahar gelip gonul yayları gevşemiş insanlar goruyorum . Bunlardan biri de eşimin iş arkadaşının karısı.

Eşlerimiz meslek nedeniyle dip dibe calışıyorlar. En başta sıkı tutsam da zaten ben hasta olsam iş arkadaşının cocuğuna kadar bulaşacak fikriyle baari birbirimizle goruşelim dedim. Zaten ben goruşmeye başladığımda kimse evden gezmeye cıkmıyordu da.

Gecen cay icmeye geldiler, arkadaşından iftardan gelmiş. En başta bilseydim eve almazdım zaten, sonra da aman bir kere goruşmuş belki bir daha goruşmez cevresi var sonucta vs vs dedim.

Bugun bildiğiniz gezmeye gitmişler ve bizi cağırıyor akşam caya . Ya delireceğim ben milleti riske atmayayım arada kopru olmayayım diye evden cıkmıyorum hatun arkadaşlarıyla o sahil senin bu sahil benim geziyor. Eşime de dedim daha da goruşmek istemiyorum. Goruşmek istemesem de oyle olmuyo o işler maalesef, eşi eşimle calışıyor. Valla gidip uyarsam zaten benim dediğim bildiğim doğrucu bir tip, kesin problem cıkar. Hayır cıksın umurumda değil ama anlamayacak yine aynısını yapacak.

Sizinle dertleşmek istedim gercekten şuan toplumca birbirimize hasta olmamayı borclu olduğumuz bi donemden geciyoruz. Lutfen evden cıkmayın, birilerine sebep olmayın. Başkasının gezme keyfi yuzunden hasta olur ve başkalarını edersem (yuzey temasıyla vs) kimseye hakkımı helal etmiyorum ben.