Başlıktanda analaşılacağı uzere koyde bir ev yaptık. Uzun suredir hayalini kuruyorduk. Borc harc bu sene tamamlayıp icine greceiğiz inşallah. Fakat bu mutluluğumuza comak soktular.
Koyun en tepesinde kimsenin olmadığı sakin sessiz bir yerde yaptık evimizi. Etrafı ağaclık ve geniş bahcesi olan bir yerdi. Taa ki yanımıza pansiyon acmaya karar verilene kadar.
Pansiyonla aramızda 30 40 metre var. Pencereyi acınca nerdeyse burun burunayız. 3 katlı buyuk bir pansiyon yaptılar. Geniş bahcesi ve etrafı ağaclık olan evimizden şuan eser yok. Bahce dediğimiz yeri kaldırım taşı ile doşeyip muşteriler icin oturma alanı yaptılar. Yani biz evin kapısından adımımızı atar atmaz o muşteri alanı ile karşılaşıyoruz.
butun bunlar yetmezmiş gibi buyuk hoparlor getirmişler muzik icin. Cidden kafayı yemek uzereyim. Biz sessiz sakin tenha diye cıktık o tepede ev yaptık. Sen geldin bize hic birşey soylemeden pansiyonu diktin dibimize. Bunları yapanda kuzenim oluyor. Maalesef arazilerimiz yanyana.
Normal ev yapsa yine istemezdim ama adamın arazısı sonucta yapar derdim. Ama sen grldin evin dibine panyion actın. Butun evin onunu işgal ettin. Bi de gelen giden muşterilerin arabaları vs olacak. Bize hicbir alan kalmayacak. Muzik oyun calgı cengi butun sessizliği bpzacak. Şimdiden başladılar zaten. Virus bitince acılışını yapacaklar. Kotu kalpllik mi bilmiyorum sma dua ediyorum inşllah gelen bir tek kişi olmaz diye.
bu durumlar karşısında annrmin ve babamın tepkisini merak ederseniz onun cevabı daha sinir bozucu.hic bir tepki vermediler. Hic birşey soylemediler. İcten ice gıxık oldular ama kuzenime karşı hayır evin dibinde pansiyon olmaz demediler. Ve benim bir şey dememede musade etmediler. Sadece birkere soyleyebildim cok ses olacak. Yabancılar gelip gidecek.burası koy rahatsız olacagız drdim. Sorun yok sizle bir ilgisi yok dedi geciştirdi.
kuzenimin yaptığını hic hazmedemiyorum. En başından oyle bir planın olduğunu soyleseydin bizde o kadar masraf edip o tepeye yol almazdık. Ev yapmazdık. Herşeyi halledince gelip hazır yere pansiyon yağtı resmen.