Merhaba arkadaşlar
Lutfen kırmadan yorum yapmanızı istiyorum. 7 yıllık evliligimi noktalandirmak uzereyim. Bir oglum var 3 yaşında. 8 ay once istemeyerek de olsa baba evine donmek zorunda kaldım.
ben cocuğuma cok bağlıyım. Hayata tutunmamin sebebi diyebilirim. 3 yıldır onla uyuyup onla uyanıyorum. Haklarini yiyemem annem babam cok iyi bakıyorlar. Ama sorunum şu ki onlara alışsın istemiyorum. Akşam olunca zar zor uyutuyorum. Onlarla uyumak istiyor. Ağlasa annem gelip kucağımdan almaya calışıyor. Defalarca uyardım anne ben sustururum sen girme odaya. Daha once defalarca kavga ettik bu sebepten. Belki size basit bişey gibi gelebilir bilmiyorum. Ama beni cok etkiliyor gercekten. Yuvam dağıldı sanki evladimdan da ayrilicam zannediyorum. İnanın agliyarak yazıyorum şuan. Sanki oğlumu benden koparacaklar. Bunu asamiyorum bir turlu. Alistirmayin diyorum benle uyusun. Yine ayni. Sahura kalkmistik ağladı cocuk geldim yanina tam sakinlesiyodu annem daldı odaya seslenince cocuk bı daha başladı ağlamaya. Anne cık diyorum yok resmen cakıldı odanın ortasına ve her zaman aynı şeyi yapio. Başka evde kalamam isim yok gucum yok. Normalde al cocuğu uyut desem uyutmaz. Bir işe girsem bakamiyom diye şikayet eder. Ne yapsam bilmiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum. Belki size basit gelebilir ama ben cok uzuluyorum bu duruma. Şimdiden teşekkurler yorumlarınız icin