Tam bu konuyu acacaktım ki katip olan ve iş yerinde sıkıntı yasayan işi oğrenecek kimsesi olmayan arkadasın konusunu okudum.
Benim son uc haftadır sıkıntım tam tersi. Bir personel var yanımda iki ayı gecti. Tane tane saatlerce iş gosterdim hala daha sacma sapan şeyler soruyor.
Mesela mudurluğu mu mudurluğune mi yazayım gibi.
Pandemi nedeniyle o kadar o kadar yogunum ki tuvalete mesai bitimine yakın gidiyorum ancak. Bi akıl sağlığı yada eksikliği yok. Karakteri duzgun bi kız. Diğer arkadaşla konuştum uyar diye. Yogunuz ondan oğrenemiyorum vs diyormuş. Diğer arkadasta sıkıntı yasıyor. O işi oğrense cok hafifleyeceğiz.
Dilekce yazmasını istedim lisans mezunu kpss yi kazanmıs kız bana dilekce ile ilgili soru soruyor cığlık atmamak icin inanın zor durdum. Elim boş olsa her sorusuna cevap vereyim. Kalp kırmak istemiyorum ben de o yollardan gectim ama ben ikinci haftada o işlerin hepsini yapıyor yapamadığım yerde araştırıyordum.
Hala sinirimi atamadım uzerimden cunku onunla ilgilenmekten yanlış yaptıgı şeyleri duzeltmekten kendi işlerim o kadar birikti ki. Ve sorumluluğumda gercekten sıkıntılı işler var.
Bu işi kırmadan dokmeden nasıl halledebilirim

,