merhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize gore 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın soylediği bu kv nin hicbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden oturu. ben bunu istemediğimi net bi şekilde soyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yuzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu acıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi cok tepki gosteriyorum.

Dipnot: kızlar oncelikle geribildirimleriniz icin teşekkur ederim. hepsini okudum. fakat dul olmayan bir kv ninde yaptıklarını gorduk coğu kez burada. kv nin eşi olup ta kalabalık 2 eltisi 3 gorumcesi olan aileler de var. onların daha iyi olacağı kesin değil. bizim oyle bir durumumuz yok nişanlımın bi annesi bir de kız kardeşi var. demem o ki bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mumkun mertebe bu icinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye duşunuyorum. cunku kadının ne duşunduğunu bile bilmiyorum henuz.

nişanı atsam bize ziyan olacak, nişanlım boşuna evham yapıyorsun belki rahat edemeyecek git gel yapmayacak hic gelmeyecek diyor. ya da ilerde kv nin annesi yaşıyor onlarla kalırlar belki diyor. ama yılın belli ayında gelmek isterse de gelme diyemem diyor. bunlar onumuzdeki secenekler ısrarla bu konuyu acmandan rahatsız oluyorum annem de annem diyorsun yeter artık diyor. ne yapacağımı şaşırdım. olmayan bi konu hakkında konuşmak ne zormuş. surekli yanlış anlaşılıyorum.