Merhaba fikirlerinizi merak ettiğim bir seyler var. Cekişmeli bosanma aşamasındayım. Şiddet, hakaret sebepli actım. Darp raporum yoktu, ayrılmadan onceki attığı ve dovduğunu kabul ettiği mesajlar vardı onları sunabilmiştim. Karşı taraf sonuna kadar yalanladı ve bana iftira attı ama onun elinde bir şey yok.

Dava aşamasındayken aramızda bir diyalog gecmişti. Yine şiddet,hakareti kabul ettiği ve benim hakkımda soylediği şeylerin asılsızlığını ikrar ettiği mesajlar var. Ben daha fazla cirkinlesmeyelim diye o diyalogdaki mesajları sunmadım. Cocuğumuz icin duşman olmayalım diye duşundum.

biraz zaman sonra tekrar konusma gecti barışsak mı diye. Hayatında biri olduğunu ve birden ayrılmayacağını, zamana yayacağını soyledi. Bunun uzerine barışmayı da kabul etmedim. Ayrıca kızı bizim eve goturmuş ve beraber olmuşlar. (Bu detay yazışmada yok telde soyledi)

biz tekrar bozuşunca bu mesajları mahkemeye sunmayı aklından bile gecirme diyerek tehdit etti.

ben mahkeme cabuk bitsin istediğim icin nafaka ve 100 gr altınla anlaşıp gecmek istiyorum.

siz olsanız ne yapardınız? tekrardan şiddeti kabul ettiği, bana iftira attığını kabul ettiği ve aldattığını soylediği mesajları sunar mıydınız? On inceleme duruşması oldu, artık delil sunma hakkımız var mı?
Bir de adam manyak. Sunarsan evine gelirim yakarım oldururum filan dedi. Anlaştığımız paradan 1 lira fazla vermem dedi.

sizce de tazminattan filan vazgecip bunları sunmayıp bitirmeli miyim?
Zaten uzadıkca da cok uzuluyorum