Biri var beni seviyo ama benim kafam onla hic uyuşmuyo hani eski zamanda aşıklar olur ya oyle seviyo yani sevdiğim olsun ama dursun bi yerde der gibi
Benim beklentim bi ilişkide cok farklı zaten daha once nişanlandım ciddi ilişkim oldu beraber cok şey paylaştım bi bakışımdan ne hissettiğimi anlardı ama bu kişi beni tanımıyo bile yani sordum dun sen benim ailemi cevremi beni ne kadar tanıyosun da seviyosun bi insanla bişey paylaşmadığın halde dedim izin vermiyosun dedi ben sana hic kotu gozle bakmadım hic yalan soylemedim sen ne kadar itsende ben gitmedim dedi
Uzmancavuş ve şuan doğuda onu uzmekte istemiyorum hayatı zaten zor ama ben onunla yapamıyorum uzak zaten ben ilgisiz bi ilişkide olamam bunları da defalarca anlattım ama vicdan azabı cekiyorum onu uzduğum icin yarın bir gun Allah korusun şehit olursa cok uzulurum onu uzduğum icin
Ben ne yapmalıyım ne kadar anlatırsam anlatıyım vazgecmiyo birbirimize de uymuyoruz Bana bi rahatsız edici davranışı da olmuyo ama o bu kadar isterken bişey hissedememek icimi kemiriyo siz olsanız ne yapardınız ?