Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
bir onceki konuma yaptığınız cok değerli yorumlar icin teşekkur ederim son durumumu da guncelledim (diğer başlığımda). Ancak gordum ki sıkıntı yaşayan birisine karşı uslubunu koruyamayıp oldukca istediğimi yazarım duşuncesinde olanlar da var. Aşağıda size detayları aktarıyorum, lutfen hayat boyu boyle yapmayın ve empatisiz olmayın, asla ve asla “benim başıma gelmez” demeyin. Her şey hepimiz icin ve kadın kadının yurdu değil mi ya !
Gelen yorum: “Evlenme merakı bir kızımızın daha başını yakmasıyla sonuclanacak.
Ne bu heves yani, evde kalacağım, aman elalem başımda koca gorsun diye onunuze cıkan denk gele tiplerle gram kafanızı kullanmadan salt erkektir diye evlenip omrunuzu ziyan zebil ediyorsunuz.Bayılıyorsunuz aşağılanıp ezilmeye, sonra da "Neden boyle oldu, vah evliliğim bk gibi oldu yazık oldu". Ne ceşit bir salaklıktır bu insan akıl erdiremiyor ve inanasım da gelmiyor.
29 olmuşsun kız evde kalırsın aman aman evet evlen bu adamla tabi, her gun bir yandan bklu donlarını yıkadığın adamdan kufur işit bir yandan "Kaderimmiş uhuğ" diye sorgula dur. Salaklığının adına "Kaderim" de filan, guzel olur.
Fake midir nedir ya.”
Genişletmek icin tıkla...
Bu nasıl bir usluptur ya... nasıl bir tavsiye verme veya eleştirme şekli... ben yıllar once Kk uyesiydim sırf bu tarz kişiler yuzunden ne derdimi anlattım ne de insanlara yorum yaptım sonra da bu şekilde bir ortamda yazamayacağıma karar verdim cıktım. Yıllar sonra tekrar bu hesabımı oluşturdum ama anlaşılan linc tayfa bitmemiş... cok cok değerli yorum yapan arkadaşlar olduğu gibi sizin gibi “yazacak yer buldum, başıma da gelmemiş, kişiyi tanımıyorum da yaşadığı olaydan oturu her turlu lafı yer/ hakeder dur yazayım.” Mantığıyla Kk ’yi bir kadın platformundan cok “Kadın Kurdu” platformuna cevirdiniz ve bir sure şu değerli forumun duşmediği alay konusu kalmamıştı (ekşi yazarıyım aynı zamanda ve bu forumu her zaman savundum) ve yine bu “dertleşirken dovuyoruz haydi” sloganınızla maalesef sinir bozuyorsunuz daha cok, anlattığıma pişman ettiniz “aaa neden ama “ dimiii !
merak eden ve yorumunu değerli bulduğum arkadaşlarım ve guzel mesajlarıyla “kadın kadının yurdudur” felsefesini gonulden hissettiklerim cok teşekkurler ve barışmadım hatta iletişimi kestim ancak bu platform ayrı bir yoruyor bu tip arkadaşlarla...