Merhaba arkadaşlar.2 aydır Adliyede katip olarak calışıyorum.Birimim cocuk mahkemesi.3 katip olarak calışıyoruz.Genc bir kadın hakimimiz var.Is oğretmek isteyen yok malesef.5 kez soruyorum 5.kez yarim yamalak cevap veriyorlar.Hakimim halden anlamıyor.Koronadan dolayı nobetleşe gidiyoruz 2gunde bir.Tek kalıyorum anlamadığım bir suru iş cıkıyor.Hakim 10 senelik katibin zorlandigi işi bana yap 10 dakka icinde diyor.Baska kaleme gidiyorum sormaya.oradakileri de devamlı gidip rahatsız etmek istemiyorum.
Dun kalemdeki katibe saat 15 de mesaj attım ve aradım birşey sormak icin saat 20 de bana dondu.Artik ise giderken stresli gidiyorum.Surekli bilmediğim işler cıkıyor gostermek isteyen yok.Facebook gruplarına yazıyorum cocuk mahkemesi her yerde olmadığı icin az olduğu icin anlayan kimse cıkmıyor.Devamli stres yanlış yaptigimda sorun oluyor.
Hakîm bir iş soyluyor sormuyor bile biliyor musun gostereyim veya anlatayım diye.Ustyne bir de devamlı tersleyici konusmalar.Komisyona dilekce versem ama değişmiyorlar yerlerimizi.
Her soylediklerini not alıyorum 2.kez sormuyorum bunaltmamak adına.Ama hergun başka farkli bir iş cıkıyor.
Ben saat 8 denildiğinde kalemde oluyorum diğerleri 9 10 kafalarına gore.Hakim birsey demiyor.2 ay hic izin almadım eşim de yanimda değil 2 yaşında kızımla ev taşıdım yine izin almadım.Kizim rahatsızlandı oğleden sonra doktora goturmek icin izin istedim.Bana diğer katibe de bir sor vs dedi kendisinden izin alıyorum bir de diğerinden.Cok uzuldum.
Senelerce cok fazla cabaladım ve girdim.Kiminiz belki nankor diyeceksiniz.Hergun şukrediyorum.Ama hep mutsuz gidiyorum mutlu değilim.Kazandigima adam akıllı sevinemedim.Bana onerileriniz nelerdir var mı benim gibi olan