Arkadaşlar herkese merhaba;

8 yıldır evliyim. 6 yaşında da bir cocuğum var. Son yıllarda eşimle aramızda ara ara tartışmalar yaşanıyor.. Hatta son zamanlarda 2-3 haftada bir mutlaka br tartışma oluyor. Ve tartışmalar da genelde cok boş sebeplerden yaşanıyor. Evli olduğum kişi herhangi bir şeye gerilip, yuksek sesli konuşmaya kalkıyor bana karşı . Ben de buna asla tahammul edemiyorum . Sonrasında aramızda tartışma yaşanıyor ve ben kendisiyle asla konuşmak istemiyorum . Ne telefonlarını acıyorum, ne sesini duymak istemiyorum. Ben bağırma cağırmayla iletişimi asla kabul edebilen birisi değilim . Boyle bir şey evli olduğum kişiden gelince de oldukca soğuyorum, uzaklaşıyorum hatta ayrılmak istiyorum ama ayrılmayı hic bir şekilde kabul eden birisi değil. Ki benim ondan uzaklaştığımı gorunce sinirini hemen dizginleyip işte " ben oyle demek istememiştim, şoyle demek istemiştim, ozur dilerim bir daha boyle bir şey yaşanmayacak, sinirlensem bile asla ses yukseltmeyeceğim. " vsvs diyen biri her seferinde.. Ama 2 - 3 hafta, en gec 1 ay sonra yine herhangi bir şeye sinrlenip evin icerisinde bağırabiliyor . Bu yuzden kendisine artık inanamıyorum ve ben nasıl bu şekilde ailesine karşı bağırabilen biri ile evli olabilirim diye kendi kendimi sorguluyorum . Buna benzer durumlar olabilir mi evliliklerde bilemiyorum. Ben kabul etmiyorum ama belki de ben cok katıyımdır bilmiyorum . Evin icinde bağırma olduğu zaman alt ust komşular da eminim ki duyuyordur bu durumdan dolayı ben utanıyorum . Sizlerde durumlar nasıl, ne yapmalıyım ? Ayrılmayı ciddi ciddi duşunuyorum. Bu arada bunların haricinde bize cok duşkundur ozellikle bana herşeyimde yanımdadır dr'a giderken bile beni 1 kez bile yalnız bırakmaz iş haric her zaman heryerde bizimle beraberdir.... Ne karar vereceğimi bilemiyorum artık .