Arkadaşlar onceki konularımdan belki hatırlarsınız. Binaya yeni taşınan komşu bu yazıyı asmıştı. Ben de bu olay uzerine, calışan biri olarak artık kesinlikle merdivenleri silmeyeceğimi, temizlikci tutulursa payıma duşeni vereceğimi soylemiştim. Binaya temizlikci tutmak icin para vermek istemiyorlar. Benim kendi gunumde birine sildirmemi de kabul etmiyorlar, dışarıdan birini kabul edemezlermiş. Bir hırsızlık durumu olursa ondan bilinip bana gelirlermiş. Yan dairemde bir kaynana gelin var, bunlar aynı zamanda bu binanın gecekondu iken toprak sahibiymiş, 2 tane de kiracısı var bu apartmanda. Yoneticiye gidip; "Soyle ona bu binada oturuyorsa biz nasıl siliyorsak o da silecek, dışarıdan birini de kabul etmeyiz. Onu ayağımın altına alırım, sebebi olmayayım, oğretmen falan dinlemem beter ederim" diyormuş. Yonetici de benden yana ama onun kiracısı olduğu icin sesini cıkaramıyor. Yoneticinin kızı beni sever, bunların hepsini gizliden ses kaydı yapmış bana getirdi. Evden cıktığım anda sozlu taciz ediyor, tartışıyoruz. Şimdi de komşuların hepsini toplayıp kapıma gelip sozde beni doveceklermiş. İki gundur bekliyorum gelmesini, geldiği anda polisi cağıracağım.
Diğer yandan bu eski toprak sahibi dediğim kadının; kiracılarından aldığı gelirleri devlete bildirmediğini, kirayı elden aldığını, kontratta da yarısı olarak gosterdiğini sağlam bir kaynaktan duydum. Yine bina projesine aykırı olarak terası kapatıp eve dahil etti. Belediye; şikayet olması halinde yıkıp, bir de ceza yazıyor. O yazıyı yazan komşuyu dolduran da zaten buymuş. Sizce bu kadar pervasız davranan kadını belediyeye ve vergi dairesine şikayet edeyim mi? Yalnız yaşayan biriyim. Siz olsanız ne yaparsınız? Tarafsız olarak sizler daha sağlıklı duşunebilirsiniz diye sizlere sormak istedim. Biraz uzun oldu lutfen kusuruma bakmayın.