Merhaba arkadaşlar ornek videolar buradadır.

Arkadaşlar ornekteki videolar tamamen şahsımca yapılmış olup, Adobe PS, After Effects ve Illustration programları ile cizilmiştir, arada tabi hazır kullandığımız resimler oldu ancak %10 u gecmez.

Spama doymuş ozgun calışmak isteyen ya da ozgun calışıp video bulamayan arkadaşlar iletişim kurabilir.

Ucretlendirme : Saniyesi 15 TL olup, ses ve muziğe karışılmaz. ( Ses ve muzik ekstraya girmektedir. ) Ucretin yarısı işten once peşin alınır, iş bittikten sonra diğer yarısı alınır. Hazırlayacağımız video kaliteleri yukarıdaki videolardan kotu olmaz olursa daha iyisi olur. Yani daha sonra ben vazgectim paramı iade et işi olmaz. Cunku ciddi emek verilmektedir. (Şu fiyata olur mu gibi tekliflerde bulunmayınız, fiyatı PM'ye saklamadım direk olarak buradan paylaşmamın sebebi budur.)

Five Little Finger animasyonları ya da Google'dan resmi bul, kes yapıştır animasyonlar ile karıştırılmasın. İzleyenler zaten anlayacaktır.

Five Little Finger animasyonları tabiki hazırlanır teslim edilir. Five Little Finger animasyonlarının tane başı ucreti 25 TL dir. İsteyen olursa istediği adetce ve konuca hazırlanabilir.