Arkadaşlar merhaba benim oğlum 4 aylık oldu. Ama ben doğumdan sonra cok değiştim. Oncesinde kayınvaldm kayınpederim gorumcem hepsi oyle cok batıyor ki bana. Artık yoruldum, ama. Elimde değil. Doğuma annem kayınvaldem eşim ben gittik. Yolda anneme gece icim cok sıkıldı dedi durdu doğuma giden insanın yanında bu soylenir mi hep aklımda kaldı o. Sonra doğum yaptım cıktım daha baygınım kaynanam eşime başka cocuklar ağlar bu niye ağlamıyor diyo yazık eşimde saf saf neden diyo hadi hadi ağla neden ağlamıyorsn sen diyor şefkatten uzak başkasının cocuğuna seslenir gibi bunu hic unutamadım. Sonra odaya kayınpederim ve benim babam geldi. Daha cocuk doğalı 10 dk oldu kayınvaldem kayınpederime gel vereyim kucağına deyip verdi ve sokaktan gelmişti sigara icen biri. Elini yıkamadan 10 dkkalk cocuğumu kucağına aldı. Akşam hastaneye eşimin tarafı termoslara cay demleyip poğacaları ile geldiler ve 17 kişilerdi benim 80 yaşındaki Anneannem geldi 5 dakikalığına oturacak yer bulamadık. Ben kaynanamın yanında emzirmek istemedim dışarı cıktı ve geldiğinde gozleri ağlamaklı idi. Bunun icin ağlamıştı sanırım. Sonra sabah cıkcaz hastaneden hadi gel seni gotureyim bize diyor oğluma tamam şaka ama insan kaldıramıyor. Sonrasında bizde kalmadı ama her Allahın gunu geldiler ve girer girmez bebeğimi aldılar eşim elinizi yıkayın deyince ne var canım elimizde dediler hatta Bi keresinde kayınpederim ağladı

6 aylık cocuk kucağa alınır anlar cunku bişiyden ama Yeni doğanı alıp kucağına saatlerce tutmak neye yarar o cocuğun anneye ihtiyacı var. Kayınpederim surekli yeni doğan bebeğime yavvv ne cok uyuyo bu cocuk dedi ve surekli uyanmasını bekledi başımda. Gorumcem surekli sana şarkı soyluycemmm oyun oynıycam oyun arkadaşınım diyor sana kitap okucam diyor tum bunları ben yapıyorum zaten oğluma bunlara sinir oluyorum. Yeni doğduğunda kayınpederim gunde 4 kez falan geldiği oluyordu uyanık yakalamak icin. Ve neden uyuyor lafı beni depresyona soktu. Evet onların ilk torunu ama benimde ilk cocuğum. Bebeğimin elini şapır şapır optuler bigun bebeğimin elini opmeyin diye bişi paylaştım sosyal medya da eşime hesap sormuşlar ve benle Bi sure konuşmadılar. Kayınpederim resmen sapık gibi surekli bebeğe bakıyor. Bakın size garip gelebiliR ama başkası ile sohbet ederken bile gozunu kırpmadan ona bakıyor deliriyorum... Sunnet yaptırmak istedim cok kucuk hayır dedi, bebeğe su icirmeme kızdı. Ben dinlemedim bildiğimi yaptım ama cok yıprandım. Hic goruşmek istemiyorum diken ustundeyim yanlarında hic cocuğumu vermek istemiyorum. Sanki bensiz bebek onlara gitse dunyalar onların olacak gibi geliyor. Cok soğudum onlardan. Bebeğin fotosunu koyuyorum mesela sosyal medyaya kaynanam kopyalayıp bidaha kendisi koyuyor hep fesatlık peşinde bana cok batıyor napıcam ben oğlum onlara duşkun olursa diye cok korkuyorum cok yardım edin