Biraz uzun olucak ama konuşacak kimsem yok ve uzun zamandır icime atıyorum.Ben eşimle 16 yaşımda tanıştım başta herşey cok guzeldi hep uzak mesafedeydik birbirimize ozlerdik 4yıl sevgililik donemimiz ben lisedeydim oda uni 1-2 hep iyi calış aynı okulda okucaz falan hayaller kuruyorduk sonra o asb. Oldu ve benimde okulumun son senesiydi evlenelim acıktan okursun artık ayrı uzak yaşamayalım dedi uni hic guzel değil ortamlar cok bozuk sen uni ye gidersen biz cok huzursuz oluruz ayrılırız sen beni sevmiyor musun dedi durdu sonra ben bi şekilde ailemle konuştum annem zaten biliyordu buarada tabi okul bitti ben aof yazdım ilk yılım sonra evlendik herşey yine guzel ben ailesiyle cok iyiyim hala da iyiyim oda benim ailemle ben hamile oldum 1kızımız oldu sonra değişmeye başladı ben doğum yaptım normal doğum cok sıkıntılı değildi şukur sonra cıktım adam bana donup bakmıyor bile ne iyimisin nasılsın falan yok tabi ben o halde onu gozum gormuyor bi ilgisizlik falan arada tartışmalarımız oluyordu hep ben erken de evlendiğimden pek bir ev işi bilmiyorum ama cabalıyorum şimdi 3.5 yıllık evliyim yapmadığım yemek kalmadı ama bazen yanar bazen pişmez bazen tadı olmaz ama zaten ben super yemek yaparım her işi bilirim demedim hic zaten 4yılda o benim herşeyimi biliyor ben ailemden uzakta yaşıyorum yaşadığım yerde gezecek gidecek kimse ve biyer yok full evdeyim yani bu karantinayi ben yaklaşık 2 senedir yaşıyorum hep evde temizlik yemek cocuk sıkıntıdan yatma başka birşey yok bi kac aydır ne yapsam bir laf soyluyor ilişkiye giriyoruz bana hic yaklaşma boyle ne biliym insan boyle isteyince ikna etmek ister yok hadi gel diyor sonra isini gorup yatıyor hic bir zevki yok bende kendimi kullanilmis gibi hissediyorum eşim zayıf sırf kilo alsın diye hergun farklı yemek onun sevdiği onun istediği bide ben hep evde ne malzeme varsa ondan yaparım ay sonu market alışverişine gitmeyi sevmem ay başı toplu alınır bi suredir ne yapsam beğenmiyor yani olsa bile beğenmiyor bahane tuzu yok sulu olmuş susuz olmuz değil hep niye yemedin diyorum ama asla sert değil olmamıs yapamamişsın sonra gecip yatar yada dışarı gider sonra ben acım bişeyler hazırla diyor ne hazırlıyim ne istiyorun diyorum vak iste biseyler diyo yani saat 10 da neye baka bilirim diyorum yemeği ısıtıyorum yine iki catallayıp bırakıyor yemedii diye meyve hazırlıyorum 7ceşit soyulmus dogranmış veriyorum yiyor sonra sohur hazirla dedi evde kahvaltilik sadece domates salatalik peynir zeytin bende internetten baktım bir domates kavurmasi gibi bişey var onu da yaptim bide yesil sogan maynodoz nohut bir salata yaptim hadi gel hazir dedim bunu mu yaptin yarim saattir mutfaktasin ben sana bende kahvaltilik pek bisey yoktu bende tok tutar diye boyle yaptim diyorum bana bağrip duruyor yemek istedimben kahvalti istemedim dedi pilav isittim tabaklarida sinirlendim lavabonun icine sert bir sekilde koydum masayi aldi devirdi bende bisyler dedim hatirlamadim simdi oda benim ustume yuruyor itiyor kolumu sikiyor bende bagirdim cagirdim bende onuu ittim kolunu Sıkip sonra bana burayi topla diyor derdin ne senin diyor bende senin bi derdin. Var benim degil senin derdin ne dedim gozunden akmak uzere ama herşeyi soyledim sen hic biseyi begenmiyorsun ben ugrasiyorum memnun etmek icin sen bana boyle davraniyorsun sonra bana vurdu ben bi sure sinirden dondum sonra mutfakta kirilan heseyi topladim yemegini onune verdim ve cocuk odasina yatak hazirladim onca ben yatitim sonra neden ben yatiym o surunsun dedim yatak odasina yattim yanima yatmak istedi gidiyordum tamam ben giderim dedi kendi gitti yatti uzun bi sure ağladim aklima geldikce canim cok yandi simdi kizimda oda uyudu bende burayi buldum ve icimi dokup rahatliyim dedim