Arkadaşlar bn anne babamla bazı şiddet hor gorme ve ilgisizlikten evlendigimdenberi konusmuorum onlarda can ciğer aralıklar di zaten olsem haberleri olmucak o dnli gelelim konuya 4 yillik evliyim 3 kizim var 22 yaaindayim hersey iki gun once eve komsumun getirdigi pastayla basladi cocular uydu cay pasta yerken tabak guzeldi markasina baktim karacanindi dedim marka tabağıda dedim normal yeni evliler dedi eşim bnde takım hic biy alınmadı gundelik 6 'li kase 6 'li tabak bardak catal bi de kaynanamınevinde kac yıllık kullandığı kazanları bna verdi ten tun dedim bnde yeni evliyim bnim neden yok dedim yeni alalım dedim tencerelerimin kulpları kopmuş yemek yaparken ellerim yanio dedim bu başladı baban larin goreviydi alalardı bn almam takı icinde yemek pisirmicek hale gelene kadar dedi alma ozanda dedim yeni eve taşındık 1 hafta oldu dio 4 yıldır diorum 1 arıda oturuyorum genişe cıkalım sigmiok die daha yeni cıktı bi kadınla evi taşıdım hic isteğin bitio surekli şunu al bunu al tovbe ihtiyacından fazlasını hic istemedim allah bilio ama hep dir dir eden fazlasını isteyen bitiymişim bn bnde ağladım dedim kendim icin ne istiorum bn dedim bi tencere ya dedim konusmuorum normalde cok şakacı eğlenceli espirili biriyim uc gundur uzuntuden hem konusmuorum hemde dargınım aileme bna nie anne baba gorevlerini yapmadılar beni milletin diline duşurduler biseyi yok die alalardı anan baban die