Ben daha oncekı mesajlarımda durumu anlatmıştım esımım egoıst bencıl ve yıkıcı tutumlarının artarak devam etmesi nedenınıle ve benım duygularımla oynadığını duşunerek anlaşmalı boşanma davasını actık ımzaları attık benım ıcın cok zor oldu ama o bır hamlede attı ımzayı ben ağladım aslında hic ıstemıyorım ama yapıcammcunku parayı bahane edıyordu vs ama artık parasında var kredı cektı elı rahatladı borc odeyeceğine gıdıp araba aldı cocuğunun rıazkını da o arabaya sacma sapan resımlerle susledi ergen gıbı davranıyor 35yasında adam bana da uc yıl boşanmayalım yok vırus gecene kadar boşanmayalım dedı durdu ama sonunda ayrılacaz umutlanma ben ıstedıgımde bıtecek dedım cocuk cok ağladı yıprandı bıze duzen kur dedım yapmadımuzerımde onbes bın TL borc ıle bızı attı basından nafaka odememek ıcın muhtemelen ıstemıyordu boşanmayı kızıma 300bana 200 TL nafaka bağlattım sımdılık ıyı niyetle yaptım bunu ama arttırabılırmısım benı gerı bırakırken de Betul benım kafam cok rahat en azından hesap verecek bı karım ve akşam eve gelince ılgılenmek zorunda olduğum bır cocuğum yok bız arkadaş kalalım vb sacmaladı eğer bıgun evlenır ya da hayatıma bırı gorecek olursa da ona senden once kızım ondan sonra eskımesım ondan sonra sen gelırsın kabul edersen gel buyur derdım kimse senle olan ılıskıme karışamaz dedı sadece sustum dınledım boştu bu laflar ıyı bır karar verdıgıme onanıyorum 5hazıran a gun verıldı ve 8yasındakı kızımı da gormek ıstemıs hakım bu cok sacma geldı basına bu gelen var mı cocuğu neden ısterler kı anlaşmalı boşanmaya cok canım sıkıldı ve ayrıca bazen esım hic umursamıyor dıye seytan ayrılma dıyor resmen bana acaba vazgeıp surundursem mı dıyorum cok karıştı kafam belkıde bıtmesınden korkuyorum ıcımde bılmıyorım ama benı borc ıle annemlere attı ki aılem ıle hıc anlaşamaz dık bunu cok ıyı bılıyor cocuk ta mutlu degıl aslımda paıkolojık destek alsa Hoc bırsey boyle olmazdı cok sınırlı sureklı bana hayatımda kimse yok dıyor ben olduğunu ıma edınce delırıyor bana saldırma noktasına gelıyor sımdı ondan sorunsuz ayrılır sonra da hayatında bırı olduğunu oğrenirsem bu benım ıcın enayılık ve buyuk bır yıkım olur dıye endıse edıyorkm bu surecte cocuk cok degıstı aslında asıl sorum şu cocuğa mahkemede ne soracaklar ve sızce vazgecmeli mıyım beden sureklı yemın edıp senı asla aldatmadım dıyor ve ben hayatında bırı olduğundan suphelendıgımı soyleyınce neden bu kadar saldıracak kadar ofke duyuyor bana acaba boşanarak ona ıyılık mı ederim yada bosanmayarak kendıme kotuluk mu ederım cok karışık kafam tecrubelerınızı paylaşırsanız mutlu olurım