Bir mobbing konusu da benden.. Burada bir arkadaş konu acmıştı. Tartıştığı arkadaş, millet vekilini arttırarak ozur dilemesi icin baskı yapıyordu. Bende yorum yapmıştım. Dişlerini goster ezdirme kendini, bak ben ezdirmiyorum hakkımı aryorum mudur denen şahsiyetsiz hic Bişey yapamıyor diye. YAPTI...
Şu illet yuzunden evime yakın ama aşırı zor ve rezalet bir birime surdu beni gorevlendirme adı altında. Fazla detay veremeyeceğim iş arkadaşlarım da burada uyelik almış. Kimsenin gitmek istemediği ama yeni giren personelin severek calıştığı bir yer. Ama benim ilk iş yerim orası değil ve ilişiğimin kesildiği yerle kıyaslanınca hergun ağlayarak gidiyorum işe.
Kurumsal işyerim.mudur surekli haksız işlem yaptığı icin tartışıyorduk. Tum dosyalar bende ama kayırdığı personele iş vermiyordu. Aydan aya kartlarını takıp maaş alıyorlar biraz da onları calıştır bu yuku al uzerimden diye surekli isteğimi dile getiriyordum. En son ust makama şikayet ettim. Bunu duyunca sen gorursun seninle uğraşacağım dedi. Dediğini de yaptı. Ust makama dilekce yazdım tekrar kabul edilmeyince yuzyuze goruşmek icin gittim. O muduru biz atadık, doğrusu ile yanlışı ile arkasındayız dedi. Millet vekili numarası buldum arttırdım donuş aynı şekilde oldu. Sen surekli sorun cıkarıyormuşsun dediler. Sekreterlik teki hanımla konuştum. Aslında cok şikayet geliyor cok yolsuzlukları var ama arkası kuvvetli o yuzden yapabileceğin bişey yok dedi. Dava acacağız ama şu illet yuzunden kimse calışmıyor. Bayramdan sonrayı bekliyeceğiz ama hem haksızlık hemde sevmediğim bir iş yeri yuzunden mutsuzum. Bazen calış işte maaşın yatıyor insanlar işsiz kaldı şukret diyorum, ama iki dk sonra icim daralıyor. Sendika başkanı ile goruştum yonetimden randevu alacağız biraz sabret tek vakaları sen değilsin başka arkadaşa da cumhur başkanına hakaret etti diye iftira attılar zor temizledik dedi.
Konuyu acma sebebim belki yol yordam bilen yaşayan vardır ve beni yonlendirir umidi. Mobbing davası ve şahsi tazminat davası acacağız. Ama iki dunya bir araya gelse onu buraya dondurmem demiş ve hırs yaptım. Nasıl geri gidebilirim. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler